Celodenní poškytávání

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
843
31.7.16 17:09

Ceodenní poškytávání

Mám takový dotaz, můj čtyřletý sen, dnes od rána škytá, ne sice celou dobu v kuse, ale škytání přichází a odchází, když spal po obědě neškytal, teď si kreslí neškytá, ale už dnes tak 6× škytal. U něho mě to zaráží, protože jestli do teď škytal tak 4× v životě, tak to je moc. Takže nevím co si o tom mám myslet. Na internetu píšou, že to může být i nějaký příznak nemoci, takže trošku plaším. Ale jinak se chová a jí normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1767
31.7.16 17:42

Pokud by škytal i zítra, šla bych k doktorovi. Opravdu by to mohlo něco být (a nemuselo). Něco jsme se o tom učili, ale nevím už co. Jen, že se má jít k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.8.16 09:30

kopr

Časté může znamenat zanet zaludku, nebo problémy se zaludkem. Zkuste trosku cerstveho kopru potom by to mělo prestat.. také to může znacit ze se hodne prejedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
1.8.16 09:43

Ten žaludek mě napadl, protože večer mu bylo cítit z pusy a to nikdy nebývá. Dnes ještě neškytal, tak snad to bude dobré. Ten kopr zkusím. Jinak je to nejedlík, takže přejezení nehrozí, ale v sobotu jsme měli oslavu a dal si smažené + dort, takže ten žaludek se možná nesrovnal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.8.16 10:08

To asi spíše, škytani je vždy od žaludku já měla zánět jícnu a projevil se mi škytáním po nevhodném jídle, a u doktora mi řekli, že škytaní je po přejezení, nevhodném jídle, zanět jícnu, zanet žaludku, nebo problémy ze slini¨vkou… U vás to bude určitě z toho nevhodného jídla pokud na to není zvyklí je to jasné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
1.8.16 10:11

@Aisha11 Tos mě uklidnila, s tou oslavou a zápachem z úst to dává smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
1.8.16 10:28

@aledud Určitě bych hlidala ted potraviny muselo to byt vycerpavajici tak dlouho skytat, to je hned trosku smazeneho a dort.. Pokud moc neji tak si dal do zaludku jen tuk a cukr tak je jasné, že se tomu telicko bránilo - škytavkou. Každy to má nějak já mám známe co jí langoše a zapíjí to colou a já kdybych toto snedla tak asi umru :D Tak to není určitě nic zvláštního nebo neobvyklého, že škytal prostě to žaludek nemohl zpracovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
843
1.8.16 10:33

Jo, jo najedeme na naši stravu a ještě jsem si vzpoměla, že dal poprvé v životě do úst šunku a rajče (sice 2 plátky šunky a 1/8 rajčete), takže ten žaludek asi nechápal, na to u něho opravdu není zvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí