Čepice pod cyklistickou přilbu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čepice pod cyklistickou přilbu
Ahoj, zkusím dotaz. Co dáváte dětem pod cyklistickou přilbu v zimě? Bez čepice těžko, to by mu mrzly uši. Po nějaké vlněné čepici nebo čelence by mu sklouzla ta přilba. Malému jsou necelé tři a motorky se asi úplně nevzdá, pokud nebude úplně minus dvacet. Poraďte mi prosím materiál nebo i konkrétní značku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ale nebude mu ta helma po tom klouzat? Z jakého materiálu by měla být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@majka.otka Teď má právě takovou bavlněnou, ale v zimě už mu bude asi zima na uši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bud od Reimy slabsi, ovsem z ovci vlny, nebo od RDX funkcni, s chlupem vevnitr a zesilenou okrajovou casti. Kdyz pisu chlup, myslim lehce, neco jako flees, ale neni tlusta, pod prilbu se vejde krasne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nam vzdycky stacila ta bavlnena. Prilba taky neco schova, ale v mrazech jsme na kole s detma nejezdili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávam kuklu, je to elastický materiál, nie je hrubá, máme túto:
https://www.moje-bielizen.sk/…1-farby.html
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lalaláček píše:
Ahoj, zkusím dotaz. Co dáváte dětem pod cyklistickou přilbu v zimě? Bez čepice těžko, to by mu mrzly uši. Po nějaké vlněné čepici nebo čelence by mu sklouzla ta přilba. Malému jsou necelé tři a motorky se asi úplně nevzdá, pokud nebude úplně minus dvacet. Poraďte mi prosím materiál nebo i konkrétní značku.
Má bavlněnou tenkou z Tchiba. Syn už teda šlape na kole, tak se i lehce zahřeje. Pak mám od Bambooliku kuklu. To je i s bambusem. Dávala jsem na lyžování pod helmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kukly šijí třeba v Dupeto. S tím nemám zkušenost. Beru jen softky nebo letní kraťasy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet my dupetacke kukly mame, prave pod helmy a jsou v pohode. Mam tedy jen ty tenke, s helmou to staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme kuklu z jednovrstvé merino vlny, nosí v zimě pod všechny přilby (na kolo, bruslení, lyže) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
@Russet my dupetacke kukly mame, prave pod helmy a jsou v pohode. Mam tedy jen ty tenke, s helmou to staci.
Klukovi je zatím ta od Bambooliku, ale až z ní vyroste, pořídím mu od Dupeta. Mají super látky. Navíc podpořív českou firmu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit