F&F nebo Lidl kojenecké oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
F&F nebo Lidl kojenecké oblečení ?
Ahoj odkud Vám přijde kvalitnější oblečení (zejména body)? Tesco mám z ruky a v Lidlu je většinou vše vyprodané než se tam dostanu, takze jsem nemela šanci posoudit osobně. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Myslím že spíše tesco, rozhodně i větší výběr. Ale uplně nej za mě jsou bazárky na body pro mrňata a vše do roku. Já to tak měla, skoro vše modrykonik.cz a pohoda, vše krásné v top stavu a za pár korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andreabak píše:
Ahoj odkud Vám přijde kvalitnější oblečení (zejména body)? Tesco mám z ruky a v Lidlu je většinou vše vyprodané než se tam dostanu, takze jsem nemela šanci posoudit osobně. Dekuji
Tesco bodýčka a dupajdy se mi často srážely do délky, naopak se roztáhly do šířky. Lidl lepší. A nejoblíbenější byly HM kojenecké věci, krásně barevné a zůstávaly stejné i po několika vypráních na 60.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Tesco bodýčka a dupajdy se mi často srážely do délky, naopak se roztáhly do šířky. Lidl lepší. A nejoblíbenější byly HM kojenecké věci, krásně barevné a zůstávaly stejné i po několika vypráních na 60.
jj taky souhlas HM krásné vše.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě asi spíš lepší tesco než lidl. Některá ty lupilu bodyčka jsou strašné hadry. Rychle se vytahají a pak na tom dítěti úplně šíleně plandají.
Já si ještě přes facebook našla britskou značku George a ta mi přijde jako super kompromis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě F&F, měly jsme z Lidlu overaly a byly hrozně dlouhé, ale úzké. Takže nejdřív dceři nebyly, kvůli délce a pak, kvůli šířce. Jinak mám ještě ráda značku Koala a New baby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mediula píše:
Určitě F&F, měly jsme z Lidlu overaly a byly hrozně dlouhé, ale úzké. Takže nejdřív dceři nebyly, kvůli délce a pak, kvůli šířce. Jinak mám ještě ráda značku Koala a New baby.
To je asi fakt. Já měla děti dlouhé a od zhruba roku i hodně štíhlé, takže jim většinou spíš všechno bylo široké. A právě ta FF bodýčka je většinou tahala mězi nohama, ale ještě měli po stranách místo na druhé dítě ![]()
Příspěvek upraven 12.11.20 v 08:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě spíše Lidl - jde objednat i přes internet. Body z Tesca se mi roztahly do šířky a zdrcly na délku a pár mi jich hned při prvním praní zflekatelo… (možná výrobní vada…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měli jsme oboje a vzhledem k tomu, že to měl junior na sobě vždy tak třikrát, než z toho vyrostl, bych řekl, že je to úplně jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Radeck píše:
Měli jsme oboje a vzhledem k tomu, že to měl junior na sobě vždy tak třikrát, než z toho vyrostl, bych řekl, že je to úplně jedno.
Tak to je pravda u těch hodně malinkých velikostí, ale třeba vel. 74 mi děti nosily určitě minimálně půl roku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem kupovala věci v Tesco i Lidlu a musím říct, že Tesco má hezčí věci, v Lidlu to je většinou všechno takový ‚vyblity‘… Ale zase třeba kalhoty Tescu se vůbec nedaly nosit, ta guma v pase se hrozně zařezávala a všechno maj dost úzký a dlouhý, takže to dceři nebylo, a to nebyla žádnej cvalik, ani žádnej hubeňour, prostě tak normálně, ale kalhoty se na ni teda v tescu sehnat nedaly… V tomhle je Lidl lepší, všechno široký dost, velikostně bylo všechno větší teda, takže spíš brát menší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží, jak máš hubené dítě, holky Tesco moc nenosily, všechno bylo široké (ale holky byly žížaly). Hodně hubená body mělo CA, pak jsem je nakupovala výhradně tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ani jedno. Z tesca jsou to hadry, co za chvíli vypadají jako po 10. dítěti a ne, že byly 2× vyprané a usušené v sušičce. Z lidlu hrozně záleží na konkrétním materiálu. Tlustší úplety jsou v pohodě, ale ty tenké po vyprání úplně ztratí tvar. Mě se u dětí nejvíc osvědčily kojenecké oblečení z Lindex a NETX. Ty odnosily obě moje děti a pak jsem je poslala dál kamarádkám. Nedávno jsem v „mém“ overallu viděla kamarádčina novorozence a overall vypadá jako nový a ne, že ho nosí už 4. dítě. Ono u těch úplně malých věcí je, podle mě, lepší zainvestovat trochu do kvality a mít v každé velikosti pár kousků, co se častěji vyperou a potom klidně poslouží dalšímu dítěti, než mít hromadu levných, které budou po pár použitích sloužit maximálně jako hadr do dílny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla raději Tesco, ani mi tedy nepřišlo to oblečení nějak širší. Měla jsme průměrná miminka. Ale u dost věcí z F&F mi nesouhlasila velikost, bylo to spíše menší a z Lidlu zase větší. Takže reálná velikost dítěte byla 62/68,F&F jsem už dávala 74 a Lidl ještě stačil 50/56. To samé jsou větší věci z H&M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď jsem si oblíbila Sinsay!!! Bozi veci. FF cenove na me moc, a lidl je shit, hned se to vsechno vytaha, barva sepere a ani se mi ten styl nelibi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit