Impregnace na softshell

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3439
15.10.20 16:11

Impregnace na softshell

Ahoj, mám pro dítě softshellovy overal z Lidlu a na míru šité softshellové kalhoty. Koupila jsem impregnaci ve spreji v Lidlu, na které se píše, že je vhodná na softshell. Chci se zeptat, máte zkušenosti s impregnaci tohoto materiálu? Pomůže to udělat softshell ještě více nepropustný? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26747
15.10.20 21:36

To mě taky zajímá. To je furt malé dítě nic nestojí a člověk aby těch kalhot měl alespoň pět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
15.10.20 21:40
@Bubla Bůčková píše:
To mě taky zajímá. To je furt malé dítě nic nestojí a člověk aby těch kalhot měl alespoň pět :roll:

To jo :lol: mám taky ty gumové kalhoty a ty jsou fajn, jen je to neprodyšná guma, tak je dávám když je hodně mokro. Četla jsem na netu, že impregnaci softshellu by měl člověk brát selským rozumem, pokud neplní svoji fci, tak impregnovat. Tak já jedny kalhoty zkusím postříkat a uvidím. Ale iluze si nedělám, protože třeba na boty to nefunguje, když v nich není vyloženě membrána :nevim: ještě, že ty softky pro malé děti nejsou tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.10.20 21:48
@roba18 píše:
To jo :lol: mám taky ty gumové kalhoty a ty jsou fajn, jen je to neprodyšná guma, tak je dávám když je hodně mokro. Četla jsem na netu, že impregnaci softshellu by měl člověk brát selským rozumem, pokud neplní svoji fci, tak impregnovat. Tak já jedny kalhoty zkusím postříkat a uvidím. Ale iluze si nedělám, protože třeba na boty to nefunguje, když v nich není vyloženě membrána :nevim: ještě, že ty softky pro malé děti nejsou tak drahé.

Já kupovala za 400,jsem ochotna jen osobně z bazaru a nikdo tu neprodává. Ty gumový mám taky. Softshell mě zklamal. Pak ještě jedině lyžařský no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
15.10.20 22:02
@Bubla Bůčková píše:
Já kupovala za 400,jsem ochotna jen osobně z bazaru a nikdo tu neprodává. Ty gumový mám taky. Softshell mě zklamal. Pak ještě jedině lyžařský no :roll:

lyžařský taky promoknou. Já od softhellu nečekala, že nepromokne vůbec. Ale třeba co mám softshellové kalhoty pro sebe, tak ty vydrží mnohem víc než ty pro dítě. Jinak já si nechvám šít od jedné paní a i s poštou vyjdou velmi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
15.10.20 22:07

@roba18 aha, tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie