Čepička - malá velikost - vrátí peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čepička - malá velikost - vrátí peníze
Ahoj holky,
opět si jdu pro radu
. V OC Chodov, jak tam mají i takové ty „krámky“ na chodbě, jsem malému koupila čepičku, je mu malá, větší velikost nechci, a jinou čepičku z tohoto „krámku“ také ne. Je možnost, že by mi vrátili peníze, musejí ze zákona či ne?
Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@malinkaNy ne, nemusí… možnost vrátit zboží bez udání důvodu máš jen v případě internetového obchodu, když ho nevidíš osobně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky díky, ach joo a 200,– Kč v kýblu. Jsem celkem daleko od Prahy a malému tam jezdím nakupovat věci, tady u nás nic nemají,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@malinkaNy píše:
Holky díky, ach joo a 200,– Kč v kýblu. Jsem celkem daleko od Prahy a malému tam jezdím nakupovat věci, tady u nás nic nemají,..
Tak ji vyměň za něco jiného. Přeci tam nemají jen čepičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Paoloska Jo jo, mají jen čapky a já jsem už malému musela místo této čepičku koupit jinou,..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda protože už jsem mu místo toho koupila jinou a ty dvě stovky by se mi zpátky hodily, do Prahy se dostanu za cca 3 týdny, tak proto jsem mu musela už koupit jinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to záleží jinak na nich, rozhodně si myslím, že ti tohle nabídnou radši než vracet peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle me by tiji mozna vymenili, ale 3tydny je moc dlouha doba, aby si nemyslli, ze jste ji celou dobu pouzivali, ted z ni vyrostl, tak chces vetsi. JAKO zkusit to muzes, ale nemyslim si ze to vyjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit