Černá hora - Ulcinj

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1074
21.8.13 17:49

Ahoj :mavam:
pojedeme na dovolenou do černé hory, dlouho jsem vybírala a nakonec jsem zvolila Ulcinj, protože chci klid. Dívala jsem se i na Bar, ale já prostě nestojím o hotelové komplexy a slunečníkové pláže hlava na hlavě ala Itálie bibione.
Minule jsem byli v CHorvatsku v menším městečku u většího letoviska a pláže jsme měli skoro soukromé. také o Ulcinj jsem se dočetla, že to je ráj nudistů, což bych chtěla taky vyzkoušet, takové koupání naostro :dance: Nepohorším tam moc ty muslimy? :think:
A město vypadá i pěkně historicky, dokonce jsem se dívala na ubytování přímo v historické části ve Starem Gradu, ale dívám se na mapu a nemůžu přijít na to, kde se tam lidé chodí asi koupat, Blízko toho ortodoxního hřbitova? A kde je centrum?
Jinak je tam nějaký zákon, na který bychom si měli dávat pozor? Omezení při řízení (např. předminulý rok jsem v Chorvatsku nesměla řídit auto, protože řídit auto nad sto koní smí osoba starší 24 let apod.) nebo něco s tím naturismem. MInisterstvo zahraniční nic nepsalo na stránkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
21.8.13 17:52

Jo a ještě holky, prosím vás, co jste si bral s sebou do černé hory za jídlo? Nesmí se tam dovážet potraviny, jenom určité malé množství. Co si mám nabalit, tak nějak prakticky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
21.8.13 18:36

@rybka56 :mavam: Cerna Hora neni muslimska jako treba Kosovo, ALbanie… Je spis Srbsku blizsi, takze spise pravoslavni tam, toz je urcite svym koupanim na Evu nepohorsis ;)
Jo a my si jidlo teda nebrali, ale pamatuju si, ze si muzes nejaky jidlo dovezt pro vlastni potrebu, ale vsechno se to musi hlasit na celnici. Ale jak jsem psala, my si jidlo nevezli, takze nevim na 100%.

Davejte si akorat pozor pri cestovani autem - je to tam takovy „Rychle a zbesile“ :lol: O nicem extra nevim, jakoze zakony atd. - plati temer to same jako u nas, k cizincum turistum jsou docela v pohode :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
21.8.13 22:33

Ahojky Rybko,

musim take reagovat. Konkretne v Ulcinji jsme stravili cca pred 6 lety tyden, pote jsme se presouvali do hor. Uprimne receno ja uz bych tam nejela… :mrgreen: Po prijezdu jsme nasli malinkatou plazicku, spis placek skoro bez lidi a hned jak jsme vysvekly horni dil plavek, tak pribehl chlapik, ze takhle teda ne… :lol: Hlavni plaz podel promenady (v sezone) preplnena k prasknuti, nikdy jsem tolik lidi na plazi nevidela… :roll: pak se da koupat v ruznych zakoutich a moc pekne. My teda meli pech, protoze voda byla silene, ale opravdu silene ledova…Restaurace podel promenady dobre, jidlo bez problemu, ale je to opravdu arabarna, takze se priprav na zebrajici maminky s miminky primo u vecere atd…Dale doporucuju klimosku a dukladne zavirat pokoj, byla nas parta kamaradu a jeden pokoj v noci, kde kluci spali vykradli…penezenky s dokladama jsme pak po rade mistnich policistu nasli u popelnic. Aspon tenkrat nektere ulice poradne smrdely moci. A hrad je kouzelny, hlavne vecerni prochazka opravdu romantika, primo v arealu hradu se provozuji ruzne kavarnicky atd…Jeli jsme se koupat i kousek dal a kravy primo na plazi… :mrgreen: asi to stoji za to videt, ale jednou mi to stacilo. Jinak je to vsechno v dosahu chuzi, my bydleli v podstate pod hradem a vsechno je kousek…plaz s restauracema i zbytek mesta. Kazdopadne info je stare nekolik let, ted uz muze byt vsechno jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.8.13 09:49
@rybka56 píše:
Ahoj :mavam:
pojedeme na dovolenou do černé hory, dlouho jsem vybírala a nakonec jsem zvolila Ulcinj, protože chci klid. Dívala jsem se i na Bar, ale já prostě nestojím o hotelové komplexy a slunečníkové pláže hlava na hlavě ala Itálie bibione.
Minule jsem byli v CHorvatsku v menším městečku u většího letoviska a pláže jsme měli skoro soukromé. také o Ulcinj jsem se dočetla, že to je ráj nudistů, což bych chtěla taky vyzkoušet, takové koupání naostro :dance: Nepohorším tam moc ty muslimy? :think:
A město vypadá i pěkně historicky, dokonce jsem se dívala na ubytování přímo v historické části ve Starem Gradu, ale dívám se na mapu a nemůžu přijít na to, kde se tam lidé chodí asi koupat, Blízko toho ortodoxního hřbitova? A kde je centrum?
Jinak je tam nějaký zákon, na který bychom si měli dávat pozor? Omezení při řízení (např. předminulý rok jsem v Chorvatsku nesměla řídit auto, protože řídit auto nad sto koní smí osoba starší 24 let apod.) nebo něco s tím naturismem. MInisterstvo zahraniční nic nepsalo na stránkách

Ale nebydlete přímo v Ulcinj… to by jsi moc potěšena nebyla… jeďte pod Ulcinj pár km a ubytování si vás tam najde samo… pokud by jsi chtěla můžu ti dát kontakt na super chlápka do velice pěkného apartmánu a za 4 osoby chtěl na noc 30 euro, ale nijak jsme nesmlouvali, určitě by šel i níž :-) Jinak se tam na Evu klidně koupat můžeš i mimo nuda, máte to odzkoušené :-) Bylo tam super a jídlo bych nebrala žádné… je tam ještě levněji než u nás :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.8.13 10:54
@MiskaKosa píše:
Ale nebydlete přímo v Ulcinj… to by jsi moc potěšena nebyla… jeďte pod Ulcinj pár km a ubytování si vás tam najde samo… pokud by jsi chtěla můžu ti dát kontakt na super chlápka do velice pěkného apartmánu a za 4 osoby chtěl na noc 30 euro, ale nijak jsme nesmlouvali, určitě by šel i níž :-) Jinak se tam na Evu klidně koupat můžeš i mimo nuda, máte to odzkoušené :-) Bylo tam super a jídlo bych nebrala žádné… je tam ještě levněji než u nás :-)

to by bylo super, kdybys poslala kontakt. Díky!
A proč nemám bydlet přímo v Ulcinj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
22.8.13 10:55

@Sarushka No ale to je hrozné! Takhle si tam váží turistů? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
22.8.13 11:37
@rybka56 píše:
to by bylo super, kdybys poslala kontakt. Díky!
A proč nemám bydlet přímo v Ulcinj?

Právě proto, že je tam hlava na hlavě a malinké plážičky… Na výlet dobrý, hrad super, byli jsme tam 2×, ale bydlet ee… Pán se jmenuje Asllan Capriqi ( jeho syn mmch dost sympaťák umí perfektně Anglicky ) 069/237592 nebo 069/624124. Je to asi 6 km od Ulcinj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
1.7.14 16:58
@MiskaKosa píše:
Právě proto, že je tam hlava na hlavě a malinké plážičky… Na výlet dobrý, hrad super, byli jsme tam 2×, ale bydlet ee… Pán se jmenuje Asllan Capriqi ( jeho syn mmch dost sympaťák umí perfektně Anglicky ) 069/237592 nebo 069/624124. Je to asi 6 km od Ulcinj…

Prosím pěkně, jak je tento apartmán daleko od pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.15 15:52

Černá hora

Koupání v Kotorském zálivu je vynikající, doporučuji všem. Krásné koupání i krajina. Ulcinj- to je otevřené moře a nádherné vlny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí