Černá postava v pokoji

Anonymní
24.8.21 13:15

Černá postava v pokoji

Zdravím, nenašla jsem nikde podobné téma a tak jdu sem.

Známé onemocněl manžel rakovinou, po půl roce boj o život prohrává. Ze soboty na neděli v noci známa slyšela hluk a tak se šla podívat do vedlejšího pokoje z okna co se kde stalo. Když do pokoje přišla tak v rohu místnosti viděla černou siluetu člověka, ale jakoby se ji ta silueta lekla a opravdu rychle zalétla za skříň. Když známá rozsvítila nic v místnosti nebylo.
Další den se ale stav manžela zhoršil na tolik že byla nucena volat sanitu která ho odvedla do nemocnice.

Co by prosím ta silueta mohla znamenat? Nikdo z nás na nic takového nevěří, známa ani nikdo z rodiny si v domě nikdy podobné věci nevšimla.
Manžel už se domu z nemocnice nevrátí, a tak nás napadlo jestli to třeba nemohl být “anděl smrti” přijde nám všem divné že se něco takového objeví a pak se stav nemocného člověka takhle moc změní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11352
24.8.21 13:30

Klidně to mohl být anděl smrti. Že na to nevěříme, neznamená, že to neexistuje.

Dcera si pravděpodobně přivedla ze hřbitova domů ducha. Asi byl hodný. Byl to pán a nebála se ho. Tedy na ty její poznámky, ze v koutě stojí pán a dívá se na nás nikdy nezapomenu. Byly jí cca dva roky. Později jsme se přestěhovali a pán s námi asi neodešel, protože tím to celé skončilo. Často si na to vzpomenu, ona se nepamatuje vůbec a já taky nevím, jestli tomu věřit, nebo ne. Nicméně určitě se to stalo. Vzpomínky z té doby nejsou příjemné, ale nebála jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.8.21 13:39

@Trojlístek když se o tom někde zmíníme tak nás má každý za blázna. Mě když zemřel děda tak tu noc jsem neměla vůbec klidně spaní a každou chvíli jsem se budila, ale na to když jsem se vzbudila naposledy nikdy nezapomenu jako by na mě někdo sáhl a já strašně rychle vyskočila proti mě stál děda jako kdyby tam opravdu byl, krásně se usmíval.
Ráno volala máma že děda v noci zemřel. Stojím si za tím že se semnou byl rozloučit.
Proto i tohle bereme nějak tajemně, neveřime že by se jen tak silueta objevila a pak se stav známému takhle zhoršil.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
24.8.21 14:05

Tak může to něco znamenat a nemusí…někdy si s námi mysl pohrává…vše je o psychice, o našem podvědomí…mně se to jednou stalo taky, usínala jsem a najednou jsem nevím proč otevřela oči a nade mnou stála postava celá v černém plášti…byla jsem vyděšená a okamžitě vyletěla z postele a běžela rozsvítit, nic tam nebylo, ani se potom nic nestalo, ani neopakovalo. Dodnes nevím, co to bylo a proč se mi to zjevilo. Je ale pravda, že když byly děti malá miminka, tak oba, jak syn, tak dcera, koukaly vždycky do stropu, nebo rohu místnosti a s někým si broukaly a smály se…možná tam máme nějakého ducha, ale asi hodného :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat