Kartářka z Ostravy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kartářka z Ostravy
Zdravím, máte někdo zkušenosti s nějakou kartářkou z Ostravy? Splnilo se vám alespoň něco, co jste u kartářky slyšeli? Díky za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja si nechala pred necelym mesicem vyvestit odpoved na 1 otazku. Splnit se mi to ma do konce rijna, tak jsem strasne zvedava.
Je to poprve, co jsem se obratila na vyklad karet a moc bych si prala, aby se to splnilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem to tady někde psala, paní Filipová je dobrá, mnoho věcí co vyložila se splnilo.
Trefila se i s pohlavim dítěte které teď čekám
byla jsem tam v době ještě pred otěhotněnim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je na ni telefon pokud by někdo chtěl ať nemusim odepisovat a soukrome zpravy tady ![]()
731277742
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@niki V píše:
Tady je na ni telefon pokud by někdo chtěl ať nemusim odepisovat a soukrome zpravy tady
píše: Více
Můžu se zeptat kolik paní Filipová stojí? V čem všem měla pravdu? Klidně do SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kartářka
Neznáte kartářku z Ostravy Pískových dolů? Bydlela možná ještě bydlí na ulici Markova v 8 patře. Bohužel nemám kontakt a ani jméno si už nepamatuji. Byla jsem u ni před 22 lety a musím říct, že byla nejlepší vědma. Chci k ni jít zase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hledám kartářku
Dobrý den, nemáte někdo nějakou dobrou kartářku, která působí v Ostravě? Klidně prosím přiložte i nějaký kontakt a cenu výkladu prosím. Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, můžete volat paní na číslo *** zdravím
*edit admin- smazané osobní údaje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, vím, že tohle téma tady už bylo řešeno několikrát ale spíše se starším datem. Proto bych se chtěla zeptat, zda má někdo aktuálně tip na dobrou kartářku v Ostravě nebo Frýdku Místku.
Kdysi jsem byla u paní Plačkové ze Lhotky ale ta nebere tel ani neodpovídá na sms.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit