Kartářka z Ostravy

11.8.21 16:36

Kartářka z Ostravy

Zdravím, máte někdo zkušenosti s nějakou kartářkou z Ostravy? Splnilo se vám alespoň něco, co jste u kartářky slyšeli? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
11.8.21 16:57

Ja si nechala pred necelym mesicem vyvestit odpoved na 1 otazku. Splnit se mi to ma do konce rijna, tak jsem strasne zvedava.
Je to poprve, co jsem se obratila na vyklad karet a moc bych si prala, aby se to splnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.8.21 18:12

Už jsem to tady někde psala, paní Filipová je dobrá, mnoho věcí co vyložila se splnilo.
Trefila se i s pohlavim dítěte které teď čekám :mrgreen: byla jsem tam v době ještě pred otěhotněnim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.8.21 18:23

Tady je na ni telefon pokud by někdo chtěl ať nemusim odepisovat a soukrome zpravy tady :lol:
731277742

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
11.8.21 18:50
@niki V píše:
Tady je na ni telefon pokud by někdo chtěl ať nemusim odepisovat a soukrome zpravy tady :lol:
píše: Více

Můžu se zeptat kolik paní Filipová stojí? V čem všem měla pravdu? Klidně do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.9.21 19:36

Kartářka

Neznáte kartářku z Ostravy Pískových dolů? Bydlela možná ještě bydlí na ulici Markova v 8 patře. Bohužel nemám kontakt a ani jméno si už nepamatuji. Byla jsem u ni před 22 lety a musím říct, že byla nejlepší vědma. Chci k ni jít zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.25 16:22

Hledám kartářku

Dobrý den, nemáte někdo nějakou dobrou kartářku, která působí v Ostravě? Klidně prosím přiložte i nějaký kontakt a cenu výkladu prosím. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
16.9.25 14:09

Dobrý den, můžete volat paní na číslo *** zdravím

*edit admin- smazané osobní údaje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.4.26 07:31

Ahojky, vím, že tohle téma tady už bylo řešeno několikrát ale spíše se starším datem. Proto bych se chtěla zeptat, zda má někdo aktuálně tip na dobrou kartářku v Ostravě nebo Frýdku Místku.
Kdysi jsem byla u paní Plačkové ze Lhotky ale ta nebere tel ani neodpovídá na sms.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat