Afirmace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
396
25.7.21 08:27

Afirmace

Dobré ráno, milé dámy!
Zakládáme novou diskuzi. Již třetí den poslouchám ráno a večer afirmace. Říká se, že to, co v nich slyšíme, se dostává do našeho podvědomí a postupem času si tyto afirmace osvojíme a dokonce můžeme podle nich i programovat naši mysl. Zkouším to.
Chci se jenom zeptat, zda s tím má někdo zkušenost? Ráda bych věděla, do čeho jsem vlastně vstoupila a co to se mnou může udělat.
Moc děkuji.
Přeji příjemný zbytek dne a případně dobrou chuť k snídani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9918
25.7.21 09:00

Afirmace jsou fajn, ale nesmis si diky nim neco nalhavat. a popirat. Takovy ty, aby sis zvedla sebevedomi jsou suoer, ale doporucuju si je rikat ve 2. osobe, jakoze ti to rika nekdo druhy.
Jinak moc doporucuju afirmace od Jana Mendela. A urcite samotne afirmace nestaci, chce to cist knizky o osobnim rustu a tak nejak se prirozene posouvat, nic netlacit pres koleno, nanjit lasku sama k sobe, mit se rada uplne se vsim a nic nepotlacovat, zadne svoje pocity, vse se naucit vypoustet a pracovat s tim.
Ja muzu rict, ze se mi tak behem poslednich 2 let uplne zmenil zivot a tohle vse ma na tom zasluhu.
Fakt se da mozek preprogramovat, super je i vizualizace, sneni atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
25.7.21 09:17

Dat si velky pozor, jak je afirmace sestavena a co si vlastne prejes. Dovedou se splnit do pismene a clovek muze zjistit, ze je to vse podle nich, akorat na neco zapomnel, nebo neco definoval prilis specificky.
Nejlepsi jsou ty obecne: jsem zdrava, jsrm stastna, jsem bohata atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
25.7.21 09:30

Děkuji moc za názory. Bojím se toho, protože mám strach, abych se nenechala zmanipulovat, zfanatizovat a tím pádem bych nedosáhla toho, co chci - sebevědomí, sebedůvěry, apod.
Děkuji moc za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.7.21 09:42
@Mia2020 píše:
Děkuji moc za názory. Bojím se toho, protože mám strach, abych se nenechala zmanipulovat, zfanatizovat a tím pádem bych nedosáhla toho, co chci - sebevědomí, sebedůvěry, apod.
Děkuji moc za názory.

Jedine, ceho bych se bala je nejake popirani. To znamena treba rikat si- Jsem stastna- i kdyz nejsi. Jo jako misto toho se uprimne podivat do srdce a priznat si, proc nejsem stastna a co je potreba zmenit, si neco nalhavat, tak to proste nefunguje a udela to vic skody a muze te to poslat uplne ke dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat