Miluji esoteriku

Deniskaskoupa
14.7.21 09:50

Miluji esoteriku

Ahoj, velice ráda čtu knihy o esoterice, hlavně o posmrtném životě, reinkarnaci, klinické smrti. Nevím proč, ale moc mě to přitahuje. Doma o tom raději nemluvím, protože by se mi smáli. Ráda chodím ke kartářkám a i sama se snažím vykládat karty. Je na tom někdo stějně? Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o svoje zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
14.7.21 10:09

Hlavně zůstaň stát nohama na zemi, znám dost lidí, co si tím podělali vztahy, protože se najednou cítili být něčím víc a nikdo a nic jim nebylo dobrý…

• Citovat
  • Upravit
1085
14.7.21 10:24

@Deniskaskoupa můžeš si udělat třeba transcendentální müsli podle tohoto receptu, hodně lidem to už změnilo život.
 https://youtu.be/fV-E6NoK2L8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.21 10:47

Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.2.22 08:17

Je to zajímavé a tajuplné téma, které přitahuje hodně lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.2.22 08:41
@Deniskaskoupa píše:
Ahoj, velice ráda čtu knihy o esoterice, hlavně o posmrtném životě, reinkarnaci, klinické smrti. Nevím proč, ale moc mě to přitahuje. Doma o tom raději nemluvím, protože by se mi smáli. Ráda chodím ke kartářkám a i sama se snažím vykládat karty. Je na tom někdo stějně? Budu moc ráda, když se se mnou podělíte o svoje zkušenosti.

O tom co je po smrti ví jedině Bůh a nechal to zapsat do Bible, vše ostatní je podvod ďábla na lidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat