Dusím se ve snu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, zdál se mi sen, že se dusím a nemohu se nadechnout. Nic mi nezaskočilo, nikdo mě nedusil, v tom snu jsem jen nemohla dýchat, připadala si jak kdybych měla krk ucpaný. Nevím jak dlouho to trvalo, ale sen mi přišel hrozně dlouhý. Když jsem se probudila pořád jsem lapala po dechu a do teď cítím úlevu, že se už můžu nadechnout.Jaky si myslíte, že by mohl být výklad tohoto snu?
Spánková apnoe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Niekto/niečo ťa navštívilo. Keď si po prebudení lapala po dychu, tak dusila si sa aj fyzicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To vypadá jako apnoe. Mně se párkrát stala apnoe zkombinovaná se spánkovou paralýzou, tj nemohla jsem se ani pohnout ani nadechnout. Stalo se mi to po požití alkoholu
- Citovat
- Upravit
Spánková apnoe. Pokud by se situace opakovala, objednej se do spánké laboratoře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adaleks píše:
Niekto/niečo ťa navštívilo. Keď si po prebudení lapala po dychu, tak dusila si sa aj fyzicky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@topazio píše:![]()
Dala to do ezoteriky, odpovedal som ezotericky. Áno, nočné návštevy iných entít sa prejavujú skôr tlakom na hrudi a sú vnímané ako príčina dusenia.
Zjavne prvý prípad zakladateľky. Ak to bude pokračovať, tak sú to zrejmé problémy s dýchaním. Ak nie, kto vie…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adaleks píše:
Dala to do ezoteriky, odpovedal som ezotericky. Áno, nočné návštevy iných entít sa prejavujú skôr tlakom na hrudi a sú vnímané ako príčina dusenia.Zjavne prvý prípad zakladateľky. Ak to bude pokračovať, tak sú to zrejmé problémy s dýchaním. Ak nie, kto vie…
Možná, že příčina byla i duševní. Nějaký stav úzkosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednou se mi zdálo, že mě někdo škrtí a nemůžu dýchat. Když už jsem v tom snu něvěděla kudy kam, zkusila jsem dotyčného pořádně rafnout…vzbudila jsem se zakousnutá do svojí ruky, kterou jsem měla přes obličej
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, zdál se mi sen, že se dusím a nemohu se nadechnout. Nic mi nezaskočilo, nikdo mě nedusil, v tom snu jsem jen nemohla dýchat, připadala si jak kdybych měla krk ucpaný. Nevím jak dlouho to trvalo, ale sen mi přišel hrozně dlouhý. Když jsem se probudila pořád jsem lapala po dechu a do teď cítím úlevu, že se už můžu nadechnout.
Jaky si myslíte, že by mohl být výklad tohoto snu?