Věříte kartářkám a řídíte se jejich výkladem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Ne, kdysi jsem byla a řekla mi, že dítě mít s manželem nebudu a teď už má 4 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty chytré kartářky používají cold reading vědomě a tím si udrží platícího klienta déle.
Ty hloupější věří že mají nadpřirozené dovednosti, dělají to nevědomky a tudíž jsou víc mimo.
Vždycky je ale jejich byznys založený na tom, že je člověk příliš vyděšený převzít zodpovědnost za vlastní život a prostě dělat volby a hlavně něco dělat, tak si jdou pro útěchu šidítka, kdys se zodpovědnost přehodí na karty. Což samozřejmě ovšem nikam nevede. A cílem kartářky je aby člověk přišel znovu, ne aby vyřešil to co ho trápí…
https://manipulatori.cz/…tat-vestcem/
Příspěvek upraven 15.06.21 v 19:30
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petasilvinka píše:
Ahojky mám dotaz zda věříte kartářkám, jaké máte zkušenosti a co se Vám, kdy splnilo?
Ne, ani by mě vlastně nenapadlo, za někým takovým jít pro radu. Buď podvodnice nebo dobré amatérské psycholozky nebo hůř, samy tomu věří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem jednou a prekvapilo me, ze to bylo super. Nerikala, co bude nebo nebude, cely to bylo takovy hodne inspirativni, jiny uhel pohledu nabizejici, pomohlo mi to utridit myslenky a dojit si sama za sebe k nejakymu rozhodnuti a vymysleni postupu. Vlastne u jedny veci mi rekla, jak to bude. A ja se smala, ze to teda opravdu ne, ze tak jsem to nikdy nechtela, nechci a chtit nebudu. A bum, uz je to tady
Ale tak ja to beru s nadhledem, opet to bylo ciste moje rozhodnuti, ale je to v ty souvislosti vtipny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím a jsem asi někde jinde, fakt by mě nenapadlo za někým takovým jít a ptát se na můj život
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem několikrát a vyšlo téměř vše. Nebyla to přímo kartářka, ale spíš vědma, zabývá se třeba i léčitelstvím, psychikou apod. Nepracuje moc s kartami, ale kyvadlem a nemůžu si stěžovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevěřím. Respektive byla jsem párkrát a u různých. Nikdy jsem se nemohla s jejich předpovědí ztotožnit a naopak jsem vždy dělala úplný opak - a vyplatilo se! Tak nevím, jestli bych jim neměla dodatečně poděkovat
.
- Citovat
- Upravit
@petasilvinka píše:
Ahojky mám dotaz zda věříte kartářkám, jaké máte zkušenosti a co se Vám, kdy splnilo?
Nikdy jsem u žádné nebyla, nevěřím tomu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petasilvinka píše:
Nevěřím, nechodím, radši si koupím něco na sebe nebo knihu. Rozhodnout se dokážu i bez kartářky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit