Věříte kartářkám a řídíte se jejich výkladem?

petasilvinka
15.6.21 19:25

Věříte kartářkám a řídíte se jejich výkladem?

Ahojky mám dotaz zda věříte kartářkám, jaké máte zkušenosti a co se Vám, kdy splnilo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
836
15.6.21 19:26

Ne, kdysi jsem byla a řekla mi, že dítě mít s manželem nebudu a teď už má 4 roky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
15.6.21 19:28

Ne, na mě to nefunguje.

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
15.6.21 19:29

Ty chytré kartářky používají cold reading vědomě a tím si udrží platícího klienta déle.

Ty hloupější věří že mají nadpřirozené dovednosti, dělají to nevědomky a tudíž jsou víc mimo.

Vždycky je ale jejich byznys založený na tom, že je člověk příliš vyděšený převzít zodpovědnost za vlastní život a prostě dělat volby a hlavně něco dělat, tak si jdou pro útěchu šidítka, kdys se zodpovědnost přehodí na karty. Což samozřejmě ovšem nikam nevede. A cílem kartářky je aby člověk přišel znovu, ne aby vyřešil to co ho trápí…

https://manipulatori.cz/…tat-vestcem/

Příspěvek upraven 15.06.21 v 19:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
15.6.21 19:30

Nevěřím, jsou to obchodnice s deštěm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
15.6.21 19:35

Taky nevěřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
15.6.21 19:36

Neverim

• Citovat
  • Upravit
12503
15.6.21 19:42
@petasilvinka píše:
Ahojky mám dotaz zda věříte kartářkám, jaké máte zkušenosti a co se Vám, kdy splnilo?

Ne, ani by mě vlastně nenapadlo, za někým takovým jít pro radu. Buď podvodnice nebo dobré amatérské psycholozky nebo hůř, samy tomu věří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
15.6.21 19:43

Byla jsem jednou a prekvapilo me, ze to bylo super. Nerikala, co bude nebo nebude, cely to bylo takovy hodne inspirativni, jiny uhel pohledu nabizejici, pomohlo mi to utridit myslenky a dojit si sama za sebe k nejakymu rozhodnuti a vymysleni postupu. Vlastne u jedny veci mi rekla, jak to bude. A ja se smala, ze to teda opravdu ne, ze tak jsem to nikdy nechtela, nechci a chtit nebudu. A bum, uz je to tady :lol: Ale tak ja to beru s nadhledem, opet to bylo ciste moje rozhodnuti, ale je to v ty souvislosti vtipny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
15.6.21 19:45

Nevěřím a jsem asi někde jinde, fakt by mě nenapadlo za někým takovým jít a ptát se na můj život

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1213
15.6.21 19:47

Byla jsem několikrát a vyšlo téměř vše. Nebyla to přímo kartářka, ale spíš vědma, zabývá se třeba i léčitelstvím, psychikou apod. Nepracuje moc s kartami, ale kyvadlem a nemůžu si stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
15.6.21 20:17

Věřím a vím že některé fakt umí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.21 20:26

Nevěřím. Respektive byla jsem párkrát a u různých. Nikdy jsem se nemohla s jejich předpovědí ztotožnit a naopak jsem vždy dělala úplný opak - a vyplatilo se! Tak nevím, jestli bych jim neměla dodatečně poděkovat :think: ;).

• Citovat
  • Upravit
3265
15.6.21 20:27
@petasilvinka píše:

Nikdy jsem u žádné nebyla, nevěřím tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.6.21 20:41
@petasilvinka píše:

Nevěřím, nechodím, radši si koupím něco na sebe nebo knihu. Rozhodnout se dokážu i bez kartářky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat