Numerologie - Má číslo domu vliv na obyvatele?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Průšvih jsou všechna čísla na bankovkách, co zaplatíš libovolnému šarlatánovi.
Ne, domovní číslo nemůže za tvůj po**** život. Můžeš vinit rodiče, můžeš vinit sebe samu, můžueš vinit společnost ale i vinit Peruna je smysluplnější, než předávat zodpovědnost za svůj život domovnímu číslu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo slyšel nebo se přímo zabývá vlivem čísla nemovitosti a jeho případným vlivem na život v dotyčné nemovitosti.Jsou nějaká čísla, která jsou třeba úplně průšvih? Děkuji
Ne. Průšvih je tomu věřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Netuším, ale já se od roku 1996 3× po sobě přestěhovala do domu s popisným císlem 11.
Nikdy jsem podle čísla nevybírala, vyplynulo to samo..přineslo štěstí i smůlu.. ale beru to jako raritu, nic víc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemam ráda osmičku, takže doufám, že až nám přidělí číslo popisné, nebude obsahovat osmičku a obecně mám ráda lichá čísla/číslice. Ale když to bude třeba 486, život mi to nezničí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Magical-eyes píše:
A já si myslím, že by to klidně vliv mít mohlo.
Na funkci živočicháře?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slyšela. Četla jsem knihu Jméno je váš osud a bylo tam číslo popisné 40 jako negativní.
Věřit tomu můžeš, nemusíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ano, číslo popisné i jako mnohé jiné čísla mají své vibrace, které na nás mají stejný vliv jako třeba špatné počasí, nebo například úplněk, nebo cokoli dalšího. Některá čísla nesou karmickou zátěž. Je to především číslo 7 a 4. Když je napíšeme nesou v sobě malý křížek, který představuje konec, smrt. Bohužel když si například neseme ve dnu narození čislo 4, nebo 7, nebo součet všech čísel dává tyto čísla, většinou to znamená, že má člověk takto narozený těžkou karmickou zátěž. ![]()
Já kdysi bydlela v jednom domě v Anglii, kde jsem se cítila strašně. Měla jsem noční můry, zažívala jsem šílenou únavu i po vyspání, z práce se mi tam nechtělo vůbec vracet. Po 6 měsících jsem se dozvěděla, že u nás v baráku žil hledaný terorista, který měl za úkol zlikvidovat co největší počet anglánů, ale pocisté ho šli zatknout dříve, než stihl „něco šíleného“ udělat. Bohužel ale na něj nebyli připraveni a jednoho z těch policistů ten terorista v kuchyni v nestřeženém momentu pobodal kuchyňským nožem a ten pak bohužel zemřel. To bylo v době, kdy jsem se nijak nezajímala o numerologii, ale bohužel se to stalo přesně na adrese, která se jmenovala 4 Crumpsall lane, byt číslo 4
Samozřejmě se to zlo nestalo na základě toho čísla domu, ale zkrátka tato čísla nevěstí nic dobrého. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dennie Ty jo… jsem narozena 4.4. a bydlim v dome 172/7. Asi bych si to mela radeji hned hodit, abych se v zivote zbytecne netrapila
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
@Dennie Ty jo… jsem narozena 4.4. a bydlim v dome 172/7. Asi bych si to mela radeji hned hodit, abych se v zivote zbytecne netrapila![]()
![]()
Přesně
A jestli se jmenuješ Lenka nebo Klára, tak to jsou jména s karmickou zátěží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cecetka píše:
@Dennie Ty jo… jsem narozena 4.4. a bydlim v dome 172/7. Asi bych si to mela radeji hned hodit, abych se v zivote zbytecne netrapila![]()
![]()
No, ono se to vezme, ale neboj, vše má svůj důvod. Každopádně, záleží i na celém Tvém datu narození a jeho součtu.
Házet mašlí bych si určitě nešla.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
Přesně
A jestli se jmenuješ Lenka nebo Klára, tak to jsou jména s karmickou zátěží
To je taky pravda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dennie píše:
No, ono se to vezme, ale neboj, vše má svůj důvod. Každopádně, záleží i na celém Tvém datu narození a jeho součtu.Házet mašlí bych si určitě nešla.
![]()
Já bych si šla hodit mašli, kdybych takovým blbinám věřila. Čísla vymysleli lidé. Nic karmického v nich není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda někdo slyšel nebo se přímo zabývá vlivem čísla nemovitosti a jeho případným vlivem na život v dotyčné nemovitosti.
Jsou nějaká čísla, která jsou třeba úplně průšvih? Děkuji