Numerologie - Má číslo domu vliv na obyvatele?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Zeoli píše:
Přesně
A jestli se jmenuješ Lenka nebo Klára, tak to jsou jména s karmickou zátěží
Aspon neco me minulo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:
Já bych si šla hodit mašli, kdybych takovým blbinám věřila. Čísla vymysleli lidé. Nic karmického v nich není.
Samozřejmě je to Váš názor. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V datu narození mám 4, v součtu mi to háže 3+4 = 7. V číslu popisném mám 4, v rodným čísle dvě 4 a jsem karmicky pojmenovaná. Jó a ještě telef. číslo je ze dvou 7 a 4.
Se divím, že žiju jak žiju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli píše:
V datu narození mám 4, v součtu mi to háže 3+4 = 7. V číslu popisném mám 4, v rodným čísle dvě 4 a jsem karmicky pojmenovaná. Jó a ještě telef. číslo je ze dvou 7 a 4.
Se divím, že žiju jak žiju
Bohužel, kdybyste se tím zabývala tak dlouho jako já, tak byste našla souvislosti, které nejsou náhodné. Ale nikomu nevnucuji. Jinak 7 jako číslo se bere jako šťastné mylně, není tomu tak. Mrkněte na net, v numerologii je to prostě naopak. Ale i napříč těmto věcem můžou být úplně v pohodě. Jinak to číslo musíte sečíst i s rokem narození. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zeoli Holka, v rodnem cisle mam 4 trikrat a jednu 7. Se divim, ze jsem se v poklidu dozila sveho stredniho veku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V e 13 se u mě v okolí stalo dost velké neštěstí a ve 4 se jeden propil do demence, v 7 zemřelo během asi 3 let několik členů rodiny včetně tragické smrti dítěte. A teď baby raďte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@listento píše:
Kde vidíte v „7“ křížek???
Když napíšete 7 na papír, tak ji napíšete stejně jako tady na klávesnici?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dennie píše:
Když napíšete 7 na papír, tak ji napíšete stejně jako tady na klávesnici?
Víš, že existují lidé, co píšou sedmičku bez té čárky? Nebo třeba VII.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
V e 13 se u mě v okolí stalo dost velké neštěstí a ve 4 se jeden propil do demence, v 7 zemřelo během asi 3 let několik členů rodiny včetně tragické smrti dítěte. A teď baby raďte.
Neznám okolnosti, tak nevím, jak to posoudit, ale opravdu na tom něco bude. Si vemte jen rok 2020 co nám „pěkného přinesl“.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dennie píše:Špatné věci se děly i jiné roky.
Neznám okolnosti, tak nevím, jak to posoudit, ale opravdu na tom něco bude. Si vemte jen rok 2020 co nám „pěkného přinesl“.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:M
Víš, že existují lidé, co píšou sedmičku bez té čárky? Nebo třeba VII.
Takové lidi neznám, i když můžou být. A pokud nepíšeš císař Klacek VII., nebo nepošleš například Aničku do IV. A, tak tímto stylem taky nepíšeš, nebo jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@divine woman píše:
Tvoji spurozenci a rodice meli jiny vek. A presto se to stalo i jim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dennie píše:
Neznám okolnosti, tak nevím, jak to posoudit, ale opravdu na tom něco bude. Si vemte jen rok 2020 co nám „pěkného přinesl“.![]()
Rekla bych, ze rok 2021 byl mnohem horsi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit