Černá špína okolo oken

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
25.6.23 19:20

Černá špína okolo oken

Ahojte, prosím vás máte někdo takovéhle tečky, nebo kousíčky u oken? Máme dřevěná střešní okna a tohle tam máme. Je to lehoučké, lehce do toho foukne vítr a hlavně je toho mraky :zed: měla jsem hrozný strach aby to nebyli brouci, ale nehýbe se to, jen to tam leží a kdyz to utřu, tak je to tam za chvilku zase. Nevíte co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76001
25.6.23 19:25
@Kačullí píše:
Ahojte, prosím vás máte někdo takovéhle tečky, nebo kousíčky u oken? Máme dřevěná střešní okna a tohle tam máme. Je to lehoučké, lehce do toho foukne vítr a hlavně je toho mraky :zed: měla jsem hrozný strach aby to nebyli brouci, ale nehýbe se to, jen to tam leží a kdyz to utřu, tak je to tam za chvilku zase. Nevíte co to je?

fakt to nejsou brouci? vypadá to jako brouci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.6.23 19:37

@stinga no když se podívám zblízka tak má skoro každé smitko jiný tvar, takže bych řekla ze fakt ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21194
25.6.23 19:47

Fakt to vypada jako brouci, ale ostre to neni. Zkus to vyfotit mobilem a priblizuj. Jestli to neni nejaka havet, tak jedine, ze by se drolilo tesneni? Nebo neco ze strechy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
25.6.23 20:38

@malákráličice tak teď jsem zkusila makro fotku..

Ale na ty broučky to opravdu nevypadá, zkoumám to, neleze to ani se to nepohne pokud do toho nefoukne… mamka to vzala do ruky a prý to broučci nejsou, jenom je to tvrdý a nejde to rozmáčknout… Asi máte pravdu a je to opravdu jen nějaký šurvajz že střechy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
26.6.23 10:00

Řekla bych, že to je trus hmyzu, nejspíš dřevokaznýho. Takže pečlivě prohlídnout okna a nejlíp zkontrolovat i krov.

• Citovat
  • Upravit
13715
26.6.23 10:48

Taky mi to připadá jako trus něčeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
26.6.23 11:52

@Janli trámy a okna máme zkontrolovány a pravidelně je natíráme. Jediné co mě napadá z hmyzu tak jsou rybičky, těch mi tam žije hodně a pořád je vidim na okenních rámech. Myslíte že to může být od nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný