Černý výtok

1102
24.3.13 18:22

černý výtok

Mám novou antikoncepci Mistra. PO týdnu brání léku se mi objevil černý výtok a kyselost v pochvě..už jsem z toho úplně vyřízená zítra se chci zavot k dr a objednat se neporadíte mi někdo?

Příspěvek upraven 24.03.13 v 20:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2677
24.3.13 18:33
@pilcanda píše:
Mám novou antikoncepci Mistra. PO týdnu brání léku se mi objevil černý týtok a kyselost v pochvě..už jsem z toho úplně vyřízená zítra s chci zavot k dr a objednat se neporadíte mi někdo?

To jsem ti našla na netu..

Měl bych jeden dotaz, moje partnerka má kyselé přirození. Zkoušel jsem ji dráždit jazykem a překvapilo mě, že její stydké pysky jsou nakyslé. V předchozích letech jsem se o tohle docela zajímal a v pořadu Červené uši jsem se doslechl, že ženská pochva má vonět medem a senem, ale jak má chtunat?? Partnerka tvrdí, že je to normální, že kdyby nebyla kyselá, že by to bylo špatné a mám si zvykat. Mě to ale docela vadí, protože mě jí dráždění jazykem velmi vzrušuje a nerad bych sobě i jí tohle potěšení odpíral. Děkuji za odpověď,

Zdravá sliznice ženského genitálu opravdu má chutnat kysele. Nižší pH je známkou dobré činnosti bakterií mléčného kvašení (poševní laktobacil), který představuje jakousi zdravotní policii v pochvě a potlačuje ostatní nepříznivé bakterie. Naopak posunutí pH na stranu zásaditou je známkou nemoci (většina zánětů poševní sliznice spojená s výtokem). Blahopřeji vám k perfektně zdravé partnerce.

Jak zjišťuješ, že máš kyselý výtok? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2677
24.3.13 18:34
@pilcanda píše:
Mám novou antikoncepci Mistra. PO týdnu brání léku se mi objevil černý týtok a kyselost v pochvě..už jsem z toho úplně vyřízená zítra s chci zavot k dr a objednat se neporadíte mi někdo?

A černý výtok zní drasticky, skoč si hned zítra ke gyndr. Když už tak asi hnědý, ale černý? :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
24.3.13 18:36

@AnySs strčíš tam prst a olízneš ho :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85411
24.3.13 18:41

Výtok je černý proto, že je v něm sražená krev. Neřešila bych to, dobrala bych balení do konce a uvidíš příští měsíc. Změny po HA se můžou objevovat různé 3 měsíce. Mně to taky první měsíc blblo, nárazově jsem krvácela a po první pauze se to srovnalo. Nemyslím si, že ti doktor poradí něco jiného. A HA mění i složení (ph) v pochvě, tak mě to nepřekvapuje. Je to vše reakce na HA, cpeš do sebe chemii, tělo si na to musí zvyknout. Když ne, tak ji budeš muset změnit, ale po týdnu braní je na to brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
24.3.13 19:29
@AnySs píše:Jak zjišťuješ, že máš kyselý výtok? 8o

Schválně jsem si lízla a jsem nějaká sladká :think: to je podezdřelé 8o zítra raději zajdu za dr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.13 19:31

Tak myslim že po téhle diskuze aspon polovina koštne jakou má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.3.13 19:40
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak myslim že po téhle diskuze aspon polovina koštne jakou má :lol:

U mě dobrý :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
24.3.13 19:42

Ty voe!!! Já jsem po večeři… :poblion: :mrgreen: :mrgreen: doufám, že ta kuchařka taky nezkoušela jakou má příchuť… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
24.3.13 19:50
@peggy.sl píše:
Ty voe!!! Já jsem po večeři… :poblion: :mrgreen: :mrgreen: doufám, že ta kuchařka taky nezkoušela jakou má příchuť… :pankac:

horší bylo jestli zrovna byla na velké bez papíru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
24.3.13 20:08
@Kamča.dalmatinka píše:
Tak myslim že po téhle diskuze aspon polovina koštne jakou má :lol:
:mrgreen: Myslíš, že bude následovat další z řady diskuzí, začínající Pochlubte se???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.3.13 20:53

Špatně jsme se vyjádřila beru jí už 2. měsíc..no chuť jsem zjistila díky sexu..a je to teda mezec..zlatej šťovýk fuj :nevim: :nevim: Nevím zdá se mi to děsný akné nalitá prsa změna nálady..no děs..mě snad žádná antikoncepce nesedne..už mě to fakt leze na mozek..a ty nálady,,, :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.3.13 20:54

Možný to zkusím ještě vydžet..ale pochybuju že dojde ke změně.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.3.13 21:07
@Camael píše: :mrgreen: Myslíš, že bude následovat další z řady diskuzí, začínající Pochlubte se???

Ne, ne, rovnou bude diskuse Ukažte to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
24.3.13 21:20

Fajn že se bavíte nic ukazovat nebudu a rozhodně se stím chlubit nebudu 8o jen je mi s toho mího těla už fakt ousko od narození druhého dítka stím prostě nehorázně bojuju.. :zed: :zed:

Příspěvek upraven 25.03.13 v 07:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria