Podle doktorky a ultrazvuku peřinka v bříšku

1403
22.3.13 21:00

Peřinka v bříšku

Přeju hezký večer, chci se zeptat a předem se omlouvám zda muj dotaz bude pusobit moc laicky. O miminko se snažíme už náky ten pátek viz. metřik a dnes sme byla u lékaře ze zánětem (prý mam nákou narušenou floru) :nevim: ale to problém není. Na mátkově mi udělala ultrazvuk stěžovala sem si na bolest pravého vaječníku a na ultrazvuku bylo vidět že mam na pravém vaječníku velký folikul a v břišku „peřinku 8mm“tak to nazvala lékařka. Připravovala sem se na Clostík s Pregnylem ale lékařka říkala že sme na nejlepší cestě a mé tělo reaguje tak jak má a třeba nebude Clostík ani Pregnyl ani potřeba. Sliznice mi prý krásně roste a děloha je tuha. A ted na co se chci zeptat ta „peřinka“ váček (byla krásně vidět se tvoří každý měsíc a každému? A folikul co mam na vaječníku podle velikosti brzy asi praskne a já se chci zeptat kdy je nejvhodnější se snažit? Lékařka říkala že i přes bolest se snažit máme. Jsem 22 den od začátku MS. Děkuji za vysvětlení :) snad sem napsala vše správně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.3.13 21:04

Peřinou zřejmě myslela děložní sliznici o výšce 8 mm, což je v této fázi ok. :)

• Citovat
  • Upravit
19131
22.3.13 21:05

Peřinkou myslela Dr. asi děložní sliznici, 8 mm je pěkná hodnota ;) Velký folikul znamená co? Snažte se ideálně od teď obden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1047
22.3.13 21:11
@alenka84 píše:
Peřinkou myslela Dr. asi děložní sliznici, 8 mm je pěkná hodnota ;) Velký folikul znamená co? Snažte se ideálně od teď obden…

folikul je vajicko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
22.3.13 21:20

Folikul neni vajicko, folikul je vacek, ktery vajicko obsahuje, dotaz co znamena velky byl asi minen tak, jestli ma 15 mm nebo 20. Taky se priklanim k nazoru mit sex obden a perinkou nejspis dr. myslela sliznici, ale za takovehle vyrazivo ja bych ji asi poslala do haje, to jeste mohla dodat, ze se mame snazilinkovat a tulinkovat a pak zkusit tehutestik :roll:
Kazdopadne kdyz mi neni neco jasne, tak se doktora ptam :) Do cestiny bych dnesni kontrolu prelozila jako - vypada to dobre, vse je fajn pripraveno, nejvhodnejsi cas zkusit otehotnet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
22.3.13 21:51

Děkuji moc :-) jak moc velký folík to byl sem se nedověděla boužel. Nu jen mi řekla „peřinku“ většinou se ptám ale dneska to na mě vychrlila že sem nevěděla co :lol: ona je moc ukecaná co tam vlezu tak mluvi mluví ale je přijemná jinak a nemužu si stěžovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
22.3.13 22:52

Folikul praská při 2 cm, klidně se snažte už od teď :) Alespon tam spermie doěhnou. A za dva dny znovu a za další dva dny znova :)…a peřinka je sliznice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 08:18
@Iwca píše:
folikul je vajicko :-)

já vim co je folikul (a vajíčko to není) :mrgreen: Já tím myslela, kolik měřil…jako co znamená to „velký“…podle toho se pozná, kdy přibližně praskne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
23.3.13 08:19
@ugluk píše:
Folikul neni vajicko, folikul je vacek, ktery vajicko obsahuje, dotaz co znamena velky byl asi minen tak, jestli ma 15 mm nebo 20. Taky se priklanim k nazoru mit sex obden a perinkou nejspis dr. myslela sliznici, ale za takovehle vyrazivo ja bych ji asi poslala do haje, to jeste mohla dodat, ze se mame snazilinkovat a tulinkovat a pak zkusit tehutestik :roll:
Kazdopadne kdyz mi neni neco jasne, tak se doktora ptam :) Do cestiny bych dnesni kontrolu prelozila jako - vypada to dobre, vse je fajn pripraveno, nejvhodnejsi cas zkusit otehotnet :)

teda ale souhlasím s tím, že za peřinku bych doktorce asi nepoděkovala, děložní sliznice mi zní příjemnějc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí