Cysta a amoksiklav

115
20.3.13 17:57

Cysta a amoksiklav

Ahojda maminy cca před 3 týdny mi zjistily cystu na vajecníku nechalo se to stím že si dojdu na kontrolu po MS.Na kontrole tam ale cysta stále byla a přidal se k tomu i zánět a něco s vejcovodem.tak mě dr. nasadil antibiotika Amoksiklav.beru je už asi necelejch 14 dní a laparoskopiji zatím nechce jelikož bych po ní už nemohla mít děti jedině umělí oplodnění. Tak bych se chtěla zeptat zda máte některá nějaký zkušenosti s tímto? Jak vám bylo? Děkuji za příspěvky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
20.3.13 18:50

Jak je ta cysta velká? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 19:00

Asi něco kolem 3cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
20.3.13 19:03
@berusina píše:
Asi něco kolem 3cm

To není zase tak moc velké aby tě musela strašit neplodností..co zkusit nějaký čaj na cysty, nebo Gynex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 19:06

Tak ja teda presne neví jestli je to klasická cysta.Na ultrazvuku to vypadalo jako cysta + cysta s ocáskem ja nevím jak to přesněji napsat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.3.13 19:14

Pokud je to kolem 3 cm, tak to moje Dr. nejak extra neresila. Doporucila Wobenzym a hodne ananas jist. Poprve zabralo a podruhe kdyz jsem mela tyto mensi cysty tak doporucila flogenzym nebo tak nejak. A neboj se neplodnosti! Ja ted mela cystu 5×7cm a to uz je jiny kafe…Behem 1,5 roku 3 laparoskopie a vzdy cysty az kolem 5cm.Zkus ten Wobenzym a nebo kapky Gynex. S obojim mam dobre zkusenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 19:17

A s tim amoksiklavem mate zkušenost? A jakto že se tam udělá ten zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 19:19

Dr mě říkal, že už mám chycenej ten jeden vyječník kterej by musely taky vzít kdyby antibiotika nepomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.3.13 19:59

S tim Amoksiklavem zkusenosti nemam. A s tim vajecnikem se podle me neboj. Mne hrozili pri kazde laparo a zatim nevzali a to jsem si prosla hodne vecma. Tak se nestresuj. Prasky budou na ten zanet a ten vajecnik by zjistili az na te laparo podle me ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 20:45

Tak to snad bude ok doufam.Ja jen s tema antibiotikama ja ty prasky moc nemusim už jen jak čtu ty nezadouci učinky tak je mi uz jen z toho zle :poblionJak se třeba projeví zánět tlustého streva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.3.13 20:47

Vubec to necti :D To bys nemohla totiz zadny prasky! Ale kup si probotika, ty jsou dobry po antibiotikach na streva atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 20:49

Já jen žeme trosku pobolívá bricho ale neni to nic hrozniho.Jj ty mam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.3.13 20:52

To muze byt to cystou. Ja jednou mela takovy bolesti, ze jsem musela jet na pohotovost. Tak kliiidek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
20.3.13 20:57

Já jen zas plasím abych jestě neměla neco se střevama po těch antibiotikách :nevim: ale už je beru 14 dní tak to by se snad už nějak projevilo ne? Nejvíc me too pobolívá na ty strane kde ji mam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
1.4.13 13:14

Ahoj maminy jaky jsou nejlepsi probiotika pri užívání antibiotik? Beru je uz pres 14 dni a jeste mám měsíc před sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí