Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem Bára a včera jsem našla na testíku //, teda vlastně asi na 10 testíkách - jistota je jistota a dneska silnější a dokonce vidět i na citlivosti testu 25
Tak bychom se měli ještě zařadit mezi srpňátka 2011
Jinak už jednu princeznu mám, devítiletou. Tak jestli jste holky nějaká šťastně čerstvě dvoučárková tak hurá, těším se, že budeme mít s kým sdílet těch 9 měsíců ![]()
Ahoj,
taky jsem našla // včera a taky už mám jednu princeznu dvouletou. Termín bych měla mít asi 21.8.
. Máš nějaké těhu příznaky? Já jsem více unavená a pořád se něčím cpu, tak doufám, že mě to za chvíli přejde, jinak se neunesu:D..jinak nevolnosti zatím nemám, neměla jsem je ani u prvního těhu, tak snad nepřijdou ani ted…manžel o těhu ještě neví, chci ho překvapit pod stromečkem ![]()
Ahoj ![]()
Tak já to nevydržela a příteli vše řekla včera. Takže už se radujeme dva
Malý to povim až po těch třech měsících, kdyby něco, měla by o mě strašnou starost. ![]()
Těhu příznaky, no bolí mě břicho a začali mi smrdět některé vcěci, hlavně při vaření. Nevolnost zatím taky nic, spíš ten neustálej hlad - Taky doufám, že to přejde. A už teď se cítim strašně oteklá, jak kdybych byla celá nějaká větší, ale to je spíš pocit, nebo nevim
A už si byla na kontrole, nebo ještě taky ne??? A GRATULUJU ![]()
ahoj holky,
tak se taky přidávám
třikrát pozitivní test a podle kalkulačky na netu to vypadá na termín kolem 16.8.2012. Příznaky zatím nic moc, akorát mě bolí prsa a spala bych…
Na kontrolu se chystám až po svátcích, nechci nic uspěchat. Zatím o tom nikdo kromě mě a manžela neví.
jojo, první
trochu nečekaně se zadařilo hnedka první měsíc … ještě nemáme úplně dodělaný byteček, ale to se poddá. Hlavně, aby bylo mimi v pořádku ![]()
už to v tvém okolí někdo ví? my to teda hodláme oznámit až po kontrole, akorát teda envím, jak budu o vánocích všude zdůvodňovat, žesi nedám ani dvě deci ![]()
To jsme na tom stejně, ví to pouze přítel, všem to chceme říct až po třech měsících. Takže s alkoholem to řeším tak, že mám prášky na bolest zad a ty se nedají kombinovat s alkoholem. A je to
A ty to chceš říct už te´d po kontrole, nemůžeš se už dočkat viď ![]()
To je chytré s těma práškama
uvidím no, ideálně bych to taky chtěla říct až po třech měsících, ale uvidíme, jestli to vydržím.
Zatím moc nerozumím tomu počítání těhotenství, jsem holt začátečník. Všude píšou, že je srdíčko vidět kolem 7, 8 týdne. Dřív bych asi na kontrolu nešla. Počítá se to od začátku poslední menstruace nebo až od pravděpodobného oplodnění? Díky.
ahoj , já jsem si v pondělí dělala první test, ale vyšel tak slabě, že na neděli plánuju další… Zatím to ví jen manžel a dvě kamarádky, ale držím jazyk za zuby jen silou vůle ![]()
zuzek85-počítá se to od prvního dne poslední menstruace …my to chceme říct určitě taky nejdřív po tom 12tt, možná ještě později, u malé jsme to oznamovali až někdy kolem 16tt…navíc už jsem jednou potratila hned na začátku těhu, tak chci mít jistotu, že to bude v pořádku
a na kontrolu pujdu taky až po Vánocích …
holky a berete už nějaké vitamíny? Já zatím jen Femibion, ale nevím, jestli si nemám přikoupit třeba zvlášť ještě železo a vápník…
Já teda zatím jen obyč listovku (brala jsem i před otěhotněním).Nejsem moc příznivkyně umělých vitamínů. Ale nevím…myslíte, že je něco potřeba ještě brát?
Ahoj holky, už je založená uzavřená skupina srpen2012, kdo byste měli zájem ![]()
Holky já teda beru taky jenom tu listovku, ani za tím nevim co dalšího bych ,měla brát. Pokud některá jste sběhlejší ráda si nechám poradit
Holky a co říkali tatínci na tu informaci? Jsme některá z Prahy? ![]()