Certifikace účetních v ČR

JaSe
15.6.07 20:33

Certifikace účetních v ČR

Ahoj všichni,
chtěla jsem se zeptat, jestli si někdo z Vás nedělá certifikační zkoušky u ISÚ?
Absolvovala jsem první zkoušku z 1. stupně, tak bych ráda zjistila, jestli mezi Vámi není další začátečník jako já nebo klidně i někdo zkušenější, i z druhého stupně.
Díky
Jana s dvojčaty

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
261
16.6.07 09:22

Ahoj,
prosím tě, co to je ta zkratka ISÚ?
Mým snem je dělat účetní, mám ekonomku, ale zatím jsem neměla šanci v nějaké účetní firmě dělat, a zatím jsem hodně zapomněla, a hlavně se hodně změnilo.
Ráda bych si udělala nějaký skvělý kurz, mohla bys mi dát podrobnějš info? Třeba internetové stránky a tak..
Děkuji Ti.
 Nicki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaSe
16.6.07 20:17

Ahoj Nicki,
poslala jsem Ti SZ.
Ahoj
Jana

• Citovat
  • Upravit
55
8.7.08 14:38

Ahoj. Já mám dva stupně certifikace účetních, tj. mám certifikát bilanční účetní, ale teď se ten systém certifikace zase úplně mění, tak nevím jak to bude s certifikací dál.
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zelvik
1.10.10 07:13

Ahojky, chtěla bych si také udělat nějakou certifikaci. Kdo jsem věděla, že to dělá je Svaz účetních, ale v tuto chvíli nenabízí žádné termíny. Nevíte kdo jiný to dělá a to hlavně v Brně? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
JaSe
3.10.10 14:42
Zelvik píše:
Ahojky, chtěla bych si také udělat nějakou certifikaci. Kdo jsem věděla, že to dělá je Svaz účetních, ale v tuto chvíli nenabízí žádné termíny. Nevíte kdo jiný to dělá a to hlavně v Brně? Děkuji

Ahoj,
nemusíš si nutně dělat kurzy. Můžeš se učit doma jako já a jen chodit na zkoušky. Zkoušky se dělají i v Brně. Jsem si jistá, že k těm zkouškám budou dělat i kurzy, ale já se učím sama, takže kurzy mě nezajímají. Mluvím o certifikaci od Institutu certifikovaných účetních (dřív Svaz účetních).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze