Červená stolice u dítěte

598
16.3.13 08:44

červená stolice u dítěte

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, myslíte, že může mít můj syn po sirupu Urosept (je tmavě červený až do hněda) zbarvenou i stolici do červena až do hněda? Včera se vykakal a docela jsem se lekla. Místama měl pro něj normální a místama byla právě červeno hnědá. Jinak je zdravý. Papá, je veselý živý, bez teploty. Prodělalijsme minulý týden zánět močových cest po té pro jistotu i ultrazvuk, tam vše v pořádku. Takjsem preventivně začala dávat brusinkový sirupa asi po třech dnech taková stolice… Nic jiného barevného si neuvědomuju, že by měl… Děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
16.3.13 08:47

Myslim si, ze je to tim. Barviva se tezko vstrebavaji (at uz prirodni nebo umela), takze vetsinou jen projdou a zbarvi stolici. Pokud barva na „vystupu“ odpovida barve sirupu na „vstupu“, neresila bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.3.13 08:50

Plus minus bych řekla, že je stejná. CO jsme ve školce, tak marodíme každou chvíli s něčím, tak už jsem z toho magor… Děkuju za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.3.13 08:52
@hanisv píše:
Plus minus bych řekla, že je stejná. CO jsme ve školce, tak marodíme každou chvíli s něčím, tak už jsem z toho magor… Děkuju za názor

No to chapu, jak ditko stune, je to na hlavu. Holce je sice 15 mesicu, ale celou zimu jsme taky promarodili-od zari co 14 dni az 3 tydny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.3.13 08:56

No u takového drobečka je to taky „radost“ co? Tak držím palečky, ať jste ok. Při nejhorším zkusím sirup na chvíli vysadit a uvidíme, jestli se to srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
16.3.13 08:58

Diky :) Jsem uz zrala na Bohnice, snad uz ted s jarem budou prckove lepsi. Tak at jste brzy fit a muzete si uzivat na hristi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.3.13 09:03

Děkuju, taky se moldím za jaro. Už asi od listopadu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.13 09:36

Pamatam sa ked slecna prvykrat papala cervenu repu :mrgreen: Skoro ma slak trafil ked som to nadelenie videla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
16.3.13 10:39

Tak na Bohnice jsem zrala taky, ve ctvrtek dcera dobrala Klacid a dneska uz zas kasle. Od listopadu si jedem kasel, prudusky, des bes :cert:

Jo, z cerveny repy, kterou dostala u babicky, me taky malem trefilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.3.13 13:38

Tak snad to bude z toho sirupu… Ale dostává ho jen 10ml a to ještě ve šťávě. Jinak známky ničeho špatného i se teď rozjedl, tak uvidíme. DNes je u babičky a sirup jsem zapomněla dát sebou, tak uvidíme, co udělá vynechání… Jinak děkuju moc za komenty ;-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.5.13 10:06

Oživuji diskusi

Dcera měla včera večer a dnes ráno červenou stolici. Skoro v barvě cihly. Včera nejedla nic, co by ještě neměla (dva banány, dvě velké domácí broskvové přesnídávky, 200g mrkve s kuřecím a bramborem, kaše). Často se jí střídají průjmy a zácpy. Dr jsem to říkala (o průjmech a zácpách), ale moc to neřešila. Napadlo mě, aby neměla nějakou potravinovou alergii. :think: Jenže tu vypozorovat nedokážu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
16.5.13 10:19
@Elilen píše:
Oživuji diskusiDcera měla včera večer a dnes ráno červenou stolici. Skoro v barvě cihly. Včera nejedla nic, co by ještě neměla (dva banány, dvě velké domácí broskvové přesnídávky, 200g mrkve s kuřecím a bramborem, kaše). Často se jí střídají průjmy a zácpy. Dr jsem to říkala (o průjmech a zácpách), ale moc to neřešila. Napadlo mě, aby neměla nějakou potravinovou alergii. :think: Jenže tu vypozorovat nedokážu.

Dáváš jí probiotika? To by mělo upravit to průjmování a zácpování. Syn má červenou stolici po červené řepě, ale tu asi malá předevčírem nejedla, co? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.5.13 10:52

@aiko24 dávala jsem jí laktobacily (2 balení) ale vůbec jí nepomohly. A řepu neměla. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
16.5.13 11:04

CIhlovou stolici může mít klidně po té mrkvi… Ikdyž jí jindy neměla.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
16.5.13 11:06

@hanisv Snad máš pravdu. Bála jsem se, aby ta červená nebyla z vnitřního krvácený ve střevě, nebo příznak celiakie, crohna… Vžycky za vším vidím tu nejhorší nemoc. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí