Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, pred 5-ti dny jsem objevila na testiku //
celkem 4 pozitivni testy a zpozdeni MS mam 3 dny jen jsem se z tehle zpravy zacala radovat tak jsem zalehla z prisernymi teplotami a krecemi v brise az hajam v nemocnici. Infekce mocoveho mechyre a zanet prave ledviny
uz se to ale lepsi. HCG v krvi je vyssi hodnoty takze se muzu pomalu radovat jen na ultrazvuku jeste nic neni je moc brzo. Rada bych pokecala s holkama, ktere take nasly // ![]()
Ahooj ja taky nasla dve. Nlja ma zpozdeni den takze mzlozna. brzy se radovwt ale uvidime. Tak at ti je brzy dobre
Dekuji snad bude za ty 3 dny co tu jsem tak se to zlepsilo o dost
ale jeste minimalne tyden me to tu ceka… Gratuluji k // a at je vse v poradku a muzes se poradne radovat
snazily jste se o prvni mimco?
@Danny123 jojo o prvni tak jsme na vse zvedavy. a ty prvni? Od kud jsi?
Tak to je docela daleko
a zatim u tebe v v poradku? Neni ti spatne? Nebo mas nejake priznaky?
@Danny123 mam dost citlive prsa a nekdy poboliva v brise jinak nic. Ted p remyslim kdy pujdu na gyndu
Bez minimalne 14dni po vynechani MS kdyz to bude i dyl tim lip uvidi i srdicko
on tam driv nic neuvidi a stejne ti rekne at prijdes pozdeji, nektere holky chodi klidne i 3 tydny nebo mesic po…
Nj budu to muset vydrzet do pristihotl tydne. ale nevim jak to vydrzim
Joo tak s tim mame problem kazda, neboj
ale nic jinyho ti nezbyva…zkousej testy a nebo si skoc na krev aby ti rekly kolik mas hcg
Tak to bez fakt minimalne za 14dni k doktorovi driv tam fakt nic neuvidi…jen bych testila do te doby a kontrolovala jestli carka neslabne
Ahoj,
dnes jsem přišla z města a v kabelce jsem měla test - bylo sice odpoledne, ale řekla jsem si, zkusím… A pak se tam objevily //!
Sice je jedna o trochu slabší, ale byla jsem v šoku. S manželem jsme se brali před dvěma týdny a miminko si moc přejeme! Řádný termín menstruace mám až 12.7., ale test mi už ukázal… Musela jsem to někomu říct. Manžel, za chvíli přijde domů a já se bála, že to na něj hned vyklopím, asi by ho klepla mezi dveřmi. Ještě budu testovat ve středu a v pátek
Jak dlouho budete čekat, než to doma vybalíte?