Červené fleky na krku

Anonymní
28.4.23 12:02

červené fleky na krku

Zdravím, už asi 10 dní mám na krku červené fleky, které trochu svědí a zvětšují se. Včera jsem šla ke kožnímu, předepsal mi micetal. Jsem v 6. týdnu těhotenství, což jsem kožnímu lékaři řekla. V příbalovém letáčku je napsáno, že se minimálně v prvním trimestru nemá přípravek používat, pokud to není opravdu nutné. Moje gynekoložka má dovolenou. Co si o tom prosím myslíte? Nemáte někdo zkušenost s podobnou vyrážkou? Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eustress
28.4.23 12:20

Jen umíraš. Pak už budeš v klidu, neboj.

• Citovat
  • Upravit
10141
28.4.23 12:28
@Eustress píše:

Už to s tím trollením u podobných témat fakt přeháníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
28.4.23 12:39

Trollení?
Vždyť mám pravdu.

• Citovat
  • Upravit
10141
28.4.23 12:49
@Eustress píše:
Trollení?
Vždyť mám pravdu.

V čem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 12:52

@Eustress Ok, děkuji za názor. Šlo mi hlavně o to, jestli myslíte, že je vhodné mast používat, tedy jestli toto varování do příbalového letáčku, píší úplně na všechno a nebo používat raději nemám. Jsem těhotná poprvé, tedy vůbec nevím, co a jak funguje. A těch fleků bych se také ráda nějak zbavila, bez léčby se zatím druhý týden rozrůstají..

• Citovat
  • Upravit
14720
28.4.23 14:01
@Anonymní píše:
@Eustress Ok, děkuji za názor. Šlo mi hlavně o to, jestli myslíte, že je vhodné mast používat, tedy jestli toto varování do příbalového letáčku, píší úplně na všechno a nebo používat raději nemám. Jsem těhotná poprvé, tedy vůbec nevím, co a jak funguje. A těch fleků bych se také ráda nějak zbavila, bez léčby se zatím druhý týden rozrůstají..

Na to kozni uz ted nejde zavolat? Jinak si na to davej pozor, vsechny doktory na svoje tehotenstvi upozornuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14720
28.4.23 14:21

Jinak si muzes zadat do Googlu „micetal v tehotenstvi“ a udelat si nazor. Pise se, ze u testovanych zvirat nebyl prokazan negativni vliv na plody. A ze u zen nebyla provedena studie, proto by se v tehotensvi mel pouzivat pouze v zavaznych pripadech. Taky koukni do teto stare diskuze: https://www.emimino.cz/…stvi-152303/ Tam se doctes, ze v tehotenstvi se muze treba Canesten.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
28.4.23 21:43
@Eustress píše:

Ten komentar je fakt trapny. Je kratce tehotna, poprve, ma strach. Ta vyrazka nevypada uplne bezne.
Ty musis mit blbej zivot nebo povahu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí