Červené fleky ve stolici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.9.22 17:18

Červené fleky ve stolici

Ahoj je mi 13 let a potřebuji se tu na něco zeptat ohledně stolice pokaždé když jim den před stolici papriku rajče jádra semínka vlákninu tak tam jsou proste fleky ať už na papíře nebo přímo v.
Krev ve stolici jsem už měl vždy po tvrdé stolici takze velmi světla a čerstvá krev jenže nevím jestli je to znovu krev nebo ne.
Krev jsme šli k doktorovi na krev a ultrazvuk
Všechno vpohode ano ziju dost nezdravě a nemel jsem nikdy moc vlákniny proto používám psyllium s pomerančem
Bojím se pouze jestli to není něco vážnějších než hemoroidy které pravděpodobně mám nebo fisury :( 😀

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3032
22.9.22 18:34
@Anonymní píše:
Ahoj je mi 13 let a potřebuji se tu na něco zeptat ohledně stolice pokaždé když jim den před stolici papriku rajče jádra semínka vlákninu tak tam jsou proste fleky ať už na papíře nebo přímo v.
Krev ve stolici jsem už měl vždy po tvrdé stolici takze velmi světla a čerstvá krev jenže nevím jestli je to znovu krev nebo ne.
Krev jsme šli k doktorovi na krev a ultrazvuk
Všechno vpohode ano ziju dost nezdravě a nemel jsem nikdy moc vlákniny proto používám psyllium s pomerančem
Bojím se pouze jestli to není něco vážnějších než hemoroidy které pravděpodobně mám nebo fisury :( 😀

To nejsou fleky, ale jídlo, které si snědl. Kousky papriky, rajčat. Buď v klidu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
25.9.22 10:45

Možná jsi to špatně rozkousat. Říká se, že sousto se má pokousat 50×! Já mám díky tomu lepší trávení:) neboj se, nic vážného to není. Vyloučila by to asi nejlíp kolonoskopie ale ta je teda hnus :think:.
Tu krev máš z podráždění. Moc se utiras a pak to vzniká. Jakože moc hrubě a mockrát po sobě. A pozor, dělá to i z řepy tu červenou stolici.
Jinak moc chvalim, že tak jis zeleninu a vlákninu! A ten přehled o jídle…jen tak dál! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42259
25.9.22 11:03

A co teprve, když se nacpu rajčatama ze zahrady… Klídek, co sníš, to tam je obsaženo, je to úplně normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.22 13:37

@FitnessGigi jak jsem říkal byli jsme na odborech krve a na sono ale řekli vše Ok a nikam jinam mě neposílali teď krev ve stolici jsem uz potom nemel a mám tam někdy hlen, ale ten tam je jenom když si beru psyllium jinak ne takže nevím asi to nebudu tolik řešit a proste a k těm flekum když jsem si nic červeného nedal tak uz to tam nebylo tedka mi mamka koupila nejakej gel proti hemoroidům tak snad to pomůže.? Ještě pozoruji třeba špenát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
25.9.22 16:37
@Dejvid Blejn píše:
@FitnessGigi jak jsem říkal byli jsme na odborech krve a na sono ale řekli vše Ok a nikam jinam mě neposílali teď krev ve stolici jsem uz potom nemel a mám tam někdy hlen, ale ten tam je jenom když si beru psyllium jinak ne takže nevím asi to nebudu tolik řešit a proste a k těm flekum když jsem si nic červeného nedal tak uz to tam nebylo tedka mi mamka koupila nejakej gel proti hemoroidům tak snad to pomůže.? Ještě pozoruji třeba špenát

Vydechni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
25.9.22 17:01
@Dejvid Blejn píše:
@FitnessGigi jak jsem říkal byli jsme na odborech krve a na sono ale řekli vše Ok a nikam jinam mě neposílali teď krev ve stolici jsem uz potom nemel a mám tam někdy hlen, ale ten tam je jenom když si beru psyllium jinak ne takže nevím asi to nebudu tolik řešit a proste a k těm flekum když jsem si nic červeného nedal tak uz to tam nebylo tedka mi mamka koupila nejakej gel proti hemoroidům tak snad to pomůže.? Ještě pozoruji třeba špenát

ve 13 letech, takový hypochondr? měli by s tebou rodiče zajít k psychologovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+