Červené oko z průvanu?

470
12.9.12 18:03

Červené oko z průvanu??

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit, naše 10. tydenní dcera má dnes celý den zarudlé oční víčko a celé očíčko jakoby přivřené. Mám pocit jestli to nechytla z průvanu. Nemáte s tím nekdo zkušenost u takhle malého miminka? Případně co na to užívat? Moc děkuji za rady. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
12.9.12 18:05

Měla jsem to nedávno. Je to určitě zánět, musíš jít k doktorce. Je to z toho průvanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.9.12 19:40

Zkusila jsem jí nakapat trochu opthalno septonexu a uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
5.6.13 14:07
@luci.hor píše:
Zkusila jsem jí nakapat trochu opthalno septonexu a uvidíme.

otvírám diskuzi…Ahoj všem, malá ma od pondělního odpol. čevené bělmo, nic jí nebolí, neslzí, ani žilka není vidět že by praskla, to poznám, spíš je celé tak jaksi zastřeno do červena-růžova, nehnisá jí to, prostě nic…dala jsem jí jen kapičky, tak jestli to nemůže mít z pruvanu, nebo taky jestli si špinavou ručkou nepřejela přes oko, v nedeli jsme byli v parku a mela jsem jen vlhčené ubrousky na utření rukou. jinak nemá ani nic oteklé, tak nevím, měla ste to nekterá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
5.6.13 19:59

Tohle já mívám z alergie… Ale to mě ty oči děsně svědí. Tak se jí zkus zeptat jestli jí ty oči nesvědí nebo nepálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.1.14 13:03

@gabki Ahoj, prosímtě moje malá má teď na očičku přesně to co jsi tu popisovala. Jak to s vámi tenkrát dopadlo? Zmizelo to samo? Moc děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
2.1.14 21:20

Radila bych ihned k doktorce, která předepíše kapičky na zánět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
6.1.14 21:57

Tak nakonec jsem volala doktorce a koupila kapky Ocuflesh. Zabraly hned druhý den. Mám ráda, když se u podobných témat napíše i jak to dopadlo. Třeba to někomu příště pomůže. Kapky jsou volně prodejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.23 06:36

Dobrý den dcera má uz 2 dnx zarudlé oko spíše cervene říká že ji stipe hlavne v koutku směr dolu nic ji z oka neteče. myslite že je to zánět.?

• Citovat
  • Upravit
25070
1.2.23 06:50
@Anonymní píše:
Dobrý den dcera má uz 2 dnx zarudlé oko spíše cervene říká že ji stipe hlavne v koutku směr dolu nic ji z oka neteče. myslite že je to zánět.?

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
26.7.23 22:09
@Anonymní píše:

Zdravim, jak to tehdy dopadlo? Mame stejny problem. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky