Červený flek na černém prádle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
3.11.12 20:16

Červený flek na černém prádle

Už se vám někdy stalo, že jste vytáhly z pračky tmavý prádlo a na něm byly červený fleky, jakoby vyžraný?
Mám to takhle na několka kalhotkách už dlouho, ale nijak jsem to neřešila, jsou to kalhotky za 50Kč od vietnamců…jenže dneska jsem prala přítelovu mikinu, na jejímž praní si dávám obzvlášť záležet, je z Bushmana za 2 a půl litru, takže ji peru úplně samotnou jen na takový ten 15 minutový režim.
Savo ani nic podobnýho doma nemám, normálně používám tekutej Perwoll, ale teď jsme dostali normální prášek, Ariel, takže jsem použila ten + aviváž. Jsem z toho docela zoufalá :( Je to sice relativně malej flek, ale na přední straně a na celkem viditelným místě…a až to zjistí přítel, tak se zblázní :,(
Nevíte, jestli se s tím dá něco dělat? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
3.11.12 20:22

@Kacenka20 to by mě taky zajímalo, mě se takovej červeno-hnědej flek udělal po praní na černých kalhotách a nejde to dolů ani žlučovým mýdlem, které mi jinak odstraní snad vše, peru taky v Arielu + aviváž ale nikdy se to nestalo, tak nechápu co to je :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.11.12 20:39

@Kacenka20 mě se to stalo taky, humus hadry neřeším, ale na synově „značkovém“ tričku, sem myslela že mu houpne, nebo houpne jednu mě :lol: (koupil si ho sám) ani když jsem to vyprala ve spešl prášku na černé tak to nezmizelo :think: syn se s tím vyrovnal :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17013
3.11.12 20:39

Taky se mi to udělalo, ale na manželově tmavěmodrém značkovém triku a má to přes půlku zad :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.11.12 20:40

Mě ten můj tvrdí, že špatně peru, všechny černý trička se za rok v mé péči stala skoro červenými.. Asi proto se říká vyrudlé :lol: U nás to teda platí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
3.11.12 20:41
@gabriela82 píše:
Mě ten můj tvrdí, že špatně peru, všechny černý trička se za rok v mé péči stala skoro červenými.. Asi proto se říká vyrudlé :lol: U nás to teda platí :mrgreen:

mě se jeden čas mužovo zmenšovalo, taky jsem blbě prala :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1039
3.11.12 20:51

Taky tohle mám na černých kalhotkách a nevím čím to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.11.12 20:56

U nas se to taky objevilo, ale nastesti na trenkach…

ja mela donedavna sede fleky neznameho puvodu a s pomoci emimina jsem na to prisla, dela to pracka a nejde to nicim dolu :zed:, to je pro zmenu na bilem.....musi se pracka vycistit. Treba je to neco podobneho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.11.12 20:58

To si nemyslím, to je prostě vyžrané - barva je fuč.. Já teda nepoužívám prášek/gel na černé.. Možná na tom něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4441
3.11.12 21:00

Taky se mi to stalo na černým tílku, mě to přišlo jakoby se vymejvala nějak ta barva, ale zas je to asi na druhou stranu blbost, to by se vymyla na celým, ne jen po tečkách.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
3.11.12 21:02

Myslím, si, že je to nekvalitně nabarvené a vyžral to pot :think: Objeví se to až po vyprání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.11.12 21:04

@boball to zní rozumně.. Moje trička jsou pořád černá a je fakt, že přítel se potí hodně a chodí v nich makat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164
3.11.12 21:06

Nebude to třeba pračkou? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15052
3.11.12 21:07
@gabriela82 píše:
@boball to zní rozumně.. Moje trička jsou pořád černá a je fakt, že přítel se potí hodně a chodí v nich makat..

Právě, taky se mi to stalo na manželově tričku. Bylo to ale tričko, za pár korun, tak mne to ani nemrzelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
3.11.12 21:13

Mně se to stává taky, je to dle mého nekvalitní barvou na materiálu. Manžel má Hugo boss, roky odolávalo, ale stejně to na krku, hlavně zezadu, nevydrželo. Myslím si, že to může být i potem či parfémem. Třeba tady písne odborník. Jednou jsem všechno černé obarvila a po čase se to vyžralo zase, tak netuším, čím je to způsobeno. Dost mi to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný