Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím,
ráda bych se zeptala jestli někdo máte doma římské rolety. jak jste s nimi spokojeni? Hodí se i na větší plochy jako francouzská okna? jaký typ a jaké ovládání zvolit?
Kde a za kolik jste je pořídili?
Předem díky ![]()
Ano, máme na 2 francouzských a na 1 normálním okně, jsem s nimi spokojená. Jen mě štve mechanismus zasekávání té šňůrky, kdybych vybírala znova, vzala bych ty s řetízkem. Jinak mi je šila tchyně, kupovaný je jen mechanismus.
Máme je jen na oknech. Na fr. Oknech máme takové ty panely. Kdyžtak písni sz pošlu fotky. Ovládání na řetízek super. Cena - malem me odvezli, kdyz jsem se ji dozvěděla. Nejdražší byly kolejnice na ty panely.
Holky moc děkuju - taky jsem už uvažovala o tom jestli by to šlo ušít někde jinde než v originální prodejně…nic na tom v podstatě není - jen ten mechanismus
dostala jsem totiž dneska rozpočet na nějakých 60 tisíc
tak hledám nějakou alternativu
Cosmic - panely na fr. oknech jsou praktické??? jde s tím dobře manipulovat?
@kostickaa píše:
Holky moc děkuju - taky jsem už uvažovala o tom jestli by to šlo ušít někde jinde než v originální prodejně…nic na tom v podstatě není - jen ten mechanismus
dostala jsem totiž dneska rozpočet na nějakých 60 tisíc![]()
tak hledám nějakou alternativu
Cosmic - panely na fr. oknech jsou praktické??? jde s tím dobře manipulovat?
V ložnici mám na fr. okně panely a je to v pohodě. Jen mě někdy štve, když mám v noci to okno otevřené (v létě) a je trochu průvan, že ty spodní kovové lišty na panelech o sebe trochu klepou a mě ten zvuk irituje ![]()
Tady jsou ty naše panely v ložnici, foto v době stěhování, takže na bordel nehledět ![]()
Ahoj, jak prosím perete římské rolety? Na kolik stupňů a ždímáte alespoň na nižší otáčky? Kde je pak sušíte? Mám z toho celkem strach, na sušák se mi asi nevejdou. Nejraději bych je dala do čistírny. Dáváte je do čistírny nebo perete. Díky!
Je někdo, kdo by byl ochoten sdělit, kolik za ty římské rolety dal? Případně doporučení na firmu v Praze?
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Chtěla bych si nějaké pěkné římské rolety pořídit, dáte mi nějaké typy, kde se dají sehnat a kde mají velký výběr? Líbí se mi jak lehké, takové ty záclonové, ale mám zájem i o zatemňující. Děkuji za info ![]()
Ahojky, sháním taky a to do kuchyně. Našla jsem nějaké v Bon Prixu, bohužel, ty které se mi líbí, tak nemají tu správnou velikost. Těch druhů je asi mnohem víc, ale tyhle jsou úplně obyč, kdyby se mi chtělo, tak si myslím, že by se dalo ušít doma. Koupit obyč organzovou záclonu za 150,– a tvořit ![]()