Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Máme levnou dlažbu v kuchyni a za tu dobu nám nepraskla ani jednou
Já bych vybírala dlažbu, která se mi hlavně líbí a má vlastnosti které chci (lesk/mat, hrubost apod.), my teď vybírali dlažbu ven a taky byli hádky, táta chtěl nejlevnější (dost hladká) a my s mamkou vybraly pořádnou nekluzkou, ale drahou. Vyhráli jsme s mamkou, ale nejvíce stejně záleží na tom, jak je dobře položená, máme levnou i drahou dlažbu uvnitř domu a protože ji položili debilové, tak se dlažba odchlipuje
Osobně bych nešla do velkoformátové dlažby.
Tak já do obýváku pořídila dlažbu za cca 150 Kč v akci, že uvidíme…ale do kuchyně jsem chtěla lepší, aby to imitovalo dřevo takže asi 700 Kč za metr ![]()
a hádejte která se otírá víc a která je uštípnutá, ano ta za 7stovek, takže už nikdy více investice do drahé dlažby
![]()
Kdybych stavěla podruhé-už bych podlahovku nikdy nedávala
!!! Dala bych dřevěnou podlahu a rádiátory ![]()
Tak u nas plati za prve..ze levna dlazba se znicila…ono asi taky hodne zalezi na tom jak dobre je polozena..ale uplne levnou nemrazuvzdornou jsme dali do obyvaku (150/m)..a v ni se delaji postupne normalne diry…asi v tech kachlich byly proste vzduchovy bubliny. na verande mam taky levnejsi (cca 250 za metr) ale mrazuvzdornou tak zatim prezila vsechno..a to tam dostava hodne na prdel..v kuchyni je draha taky mrazuvzdorna a drzi takydobre…takze ja jsem si vyvodila zaver ze nemusi byt zavratne draha..ale musi byt mrazuvzdorna i dovnitr
jo a v loznici mame velkoformatovou s mozaikou..a taky bez problemu.
Příspěvek upraven 02.11.12 v 09:40
Nechapu anonymitu-jsou tim poruseny pravidla.
My se nastehovali do bytu, kde byla ta nejlevnejsi slazba z Bauhausu a po 5 letech vypada strasne-popraskana, odstipnute kusy, je tedy i priserne polozena. Ja bych sla zlatou stredni cestou…
My máme dlažbu drahou a jako má tolik chyb že levnější je někdy lepší… ![]()
@Gabrielaaa píše:
Holky proč zakládáte takovéhle diskuze anonymně???
Omlouvám se za anonym, chodí sem moc lidí které mě zná a nemám ráda když pak za zádama řeší kde jsme na to vzaly a proč za dva roky pokládáme jinou podlahovou krytinu atd…
Ahoj, taky máme dlažbu, ale v kuchyni za 599 za m2 a v koupelnách ještě o něco dražší. Máme tam podlahové topení a dražší jsem vybírala i proto, že to nebyly zas takové velké prostory. Nechtěla jsem riskovat, že něco „rupne“ a já budu mít pak zrovna tyhle důležité místnosti rozbombardovány…
Stát se může i při drahé podlaze, ale podle toho, co jsem zjišťovala u více prodejců, neporovnatelně víc reklamací řeší s levnou dlažbou. Ono ale nezáleží jen na dlažbě, ale také na tom topení a důležité je i provedení…
Hlavně, ať je hladká, já mám skvělou nádheru z Itálie za 1100,–m2 je plastická, že jsem si raději nerozbila hubu, vytřít nejde, furt se tam drží bordel, hlavně na to pozor, a klidně bych šla do levné, mám v koupelně na podlaze bílý mramor, ani nebud psát cenu, a k tomu jsme sehnali neskutečnou barvu dlaždiček, je přesně jak ty žilky v tom mramoru, koupili jsme ji tuším v Hornbachu a stála 200,–m2 už je tam 6 let a je stále nádherná přenádherná, takže o penězích to není, jen hlavně ať je hladká.
No topení podlahový mám jen v koupelně, tam jsem zvolila dlažbu zlatý střed cca 300 za metr a ta je úplně super ![]()
Jo jinak ta mramorová deska za 4000,–m2 rupla jedna hned po roce, prostě je tam prasklina a jak jinak než na tom nejviditelnějším místě, takže klidně do levné a za 5 let si dát novou. Podlahové topení by to mělo vydržet.
Jako levná dlažba může být kvalitní, akorát bych hlídala tu oděruvzdornost, my máme jen 3 - chtěli jsme imitaci dřeva a byla jediná, co se nám líbila (nebo tedy pak další, ale 2500,– za metr fakt nedám) a když na tu 3 spadne něco těžšího ostrého, tak se štípne.
Ahojte žensky, mám na vás prosbu-máte doma dlažbu? Máme podlahové topení v celém domě, manžel chce ale pořídit nejlevnější dlažbu od Opoczno za 159kč m2 a já zase bych chtěla investovat do dlažby-když už se pokládá celý dům-bojím se, že začne praskat nebo něco.. Je mrazuvzdorná, otěruvzdorná stupeň 4 (což je prej už do hal, 3 - je do domácnosti). Máte doma také levnou dlažbu a praská vám??? Děkuji.