Červený flek na noze po štípnutí

182
1.6.26 19:53

Červený flek na noze po štípnutí

Chci se zeptat, je možné, že to může být reakce na štípnutí od muchničky, která mě štípla v pátek večer na hřišti, kde je kousek potok? Byla to malá černá muška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12526
1.6.26 20:13

Ano.
Vloni jsem měla i docela slušnou reakci - flek 10cm i do hloubky otok, pak uprostřed „díra“ a flek do dnes. Štípla mne i kousek vedle o pár dní později a tam už to nebylo tak „brutální“, ale normální také ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.6.26 20:16

@Evkad mě loni právě 2stiply do kotníku na pravé noze, každá z jedné strany, takže jsem nohu měla jak kopačak, jela jsem i na pohotovost ale nic mi na to nedali, že to tak bývá…, ze mam na to reakci…asi za 10 dní to zmizelo. teď to mám poprvé na holenní kosti právě tak jsem nevěděla a nutí mě to škrábat, je to trošku napuchle a právě červené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12526
1.6.26 20:21
@lovemarsmi píše: Více

Takto jsem to měla. Jeden den mě to štíplo, druhý den začalo svědit s flekem a postupně se to zhoršovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.6.26 20:22

@Evkad musím vydržet to neskrabat, aby se to nezhoršovalo 🫣 ten flek se nezvětšuje ten tmavý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12526
1.6.26 20:26
@lovemarsmi píše: Více

Svědilo ho opravdu hodně i přesto, že beru antihistaminika. Ten červený flek byl stejný a růžový okolo se zvětšoval.
Po třech dnech už by se to zhoršovat ale nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.6.26 20:31

@Evkad okolo je to takové trošku růžovější, ale nepřipadá mi, že se to zvětšuje, snad už teda nebude 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12526
2.6.26 07:13

@lovemarsmi jo ještě, intenzivně to svědilo 2 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
2.6.26 09:43

:mrgreen: to je ještě prd. Kup si nějakou chladivou mastičku na štípance a maž, to Ti uleví. Ale musím říct, že já jsem schopná si takovou malou tečku rozškrábat do krve, pak jsem spokojená :lol:. Jinak takový malý potvory jsou pěkně „jedovatý“. Vždycky, když jsem měla nějakou mega bouli od štípance, bylo to od takový malý mrchy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí