Červený/oteklý pindik?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1268
22.7.08 15:53

Červený/oteklý pindik?

Ahoj holky,

zrovna jsme se vrátili z dovči a malej si tam jako skoro vždycky něco vymyslel :) Už má 4. den trochu nateklý a na konci červený pindík, nejde mu skoro ani přetáhnout (i když s tím jinak problém nemáme), zezačátku si na něj nenechal ani sáhnout, prý ho to dost bolelo, teď už je to lepší, na tom kousku, co jsem viděla, žádné usazeniny ani nic nemá, nevím, jestli si tam něco nezanesl, jak si s ním pořád hraje… nemáte s tím některá zkušenost? Možná zkusit natřít Framykoinem?
Abych s tím hned neplašila za dr, když to možná nic není…
díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
22.7.08 19:01

Ahoj, podle mě je to zánět předkožky, klidně to tím framykoinem namaž a oplachuj ve vlažném odvaru z heřmánku.K doktorce radši zajdi tím nic nezkazíš........

• Citovat
  • Upravit
andela
22.7.08 19:58

jj, klidně tam může mít malej zánět … jestli máš stříkačku injekční tak mu to vypláchni heřmánkovým čajem i jako pod kůžičkou, a framykoinem klidně namaž … mmch já s tím u dr taky byla to odstranit ;). S pindíkama holt my ženský zkušenosti nemáme :lol:

• Citovat
  • Upravit
28414
22.7.08 20:14

Nemohl se mu dostat pod předkožku písek? To je taky jedna možnost, ale z toho by vznikl právě ten zánět, takže jsem zase na začátku :wink:
Já bych mu to zkusila asi přetáhnout, dr. to podle mě stejně udělá, a ten framikoin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
22.7.08 20:21

Holky díky, přesně tohle jsem potřebovala slyšet :) K té dr asi zítra zajdu, už se mu to 4 dny nelepší a na slípkách jsem teď viděla pár bělavých skrvnek. Mohlo se mu tam zpod nehtů dostat cokoliv, v pátek na hřišti byl, to je fakt. On by měl nejradši tu jednu ruku v kalhotech pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
22.7.08 21:26

Ahoj,

já v těchto případech dělám sedací koupel z heřmánku, posedí si v lavoru a za 2 - 3 dny je to o.k. Případně ten framykoin, nebo čajovníkovej olej nebo levandulovej olejíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí