Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky
Potřebuji poradit co dělat. V dětském pokoji byl posledních 14 dní přibližně takový smrad
,myslela jsem, že to páchne povlečení. Tak jsem ho vyprala a povlékla dětem čistý. Pořád to bylo cítit, zase mě napadlo, že synovi msrdí polštář celý a vypralo ho.Nic nepomohlo, tak mě napadlo matrace, dneska už jsem to nemohla cítit, bylo to cítit každý den víc a víc. Matraci jsem ručně vyprala, oetvřela okna a opřela o topení. Pak jí zvednu, že jí vystrčím víc z okna, at se provětrá ještě a vypadli ze škvíry červi
.Asi jsem je tím praním zabila, byli vyschlí asi z toho topení jak byla opřená tam ta matrace. Matraci jsem hned šla vyhodit.Ted koukám, že to jdu uklidit co popadalo po zemi.Pro případ mrknu a zvednu plovoučku a tam taky chodili pár
.Má někdo zkušenost? Odkud se vzali? Myslela jsem, že před rokem jsem měla návštěvu, babičku a nechtěně se počůrala. Matraci jsem hned vyčistila. Tak to nechápu, že by až po roce se udělali v ní červi??? A proč jsou i pod plovoučkou
Co s tím ![]()
Ježíš, to netuším… a nemáš foto?? možná podle toho by to bylo rozpoznatelné… nebo pohledej na netu, co by to mohlo být…
I kyby to byly cervi, blechy a štěnice tak mrtve to teda urcite nesmrdí. Jak si zvedla plovoucku?
Štěnice dělají na roštech trus černý a jsi cela pokousana jak od komáru, těžko soudit bez fota co to muže být…hned se podívat kde to všude je a dezinfekce pořádná
Spíš je tam někde něco, co hnije a líhnou se v tom červi, nic z výše uvedeného nesmrdí tak, že je to cítit jako puch po pokoji.
Taky mě zajímá, jak zvedla plovoučku. Není tam chcíplá myš někde?