Červi v matraci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
148
12.2.14 09:34

To už jsem četla, ted zas čtu, že jsou přenašeči choroboplodných zárodků :cert:.
http://www.adera.cz/…ojed-obecny/
No, ale nebudu hysterická tedy. Nemohla jsem ani spát, ráno se vzbudím a všechno mě svědí :(,už si to vsugeruji. Mám hlavně strach z těch molů ted, kde to všude může být ty larvy co byli v matraci. Může to být v hračkách, plyšácích a dašlích lůžkovinách co tam byli? Péřový polštář :nevim:.Chci ho rozříznout a podívat se, ale co když to neuvidím a bude to tam. Já bych radši toho deratizátora, ale přítel říká, že to přeháním. Bojím se, aby se ty moli nedostali všude a my o tom nevěděli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
12.2.14 09:47

Jsem našla přibližné foto jak to vypadalo z té matrace, na té fotce je to taky takové seschlé, jako ty u nás. Akorát některý neměli tu černou tupku na konci jen bílý seschlý hnusy. Vypadalo fakt, jakože to nic není jen něco z matrace, ale mě hned napadli červi a šlo to ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
20.2.14 22:00

Tak hlásím, že máme klid zatím nic ani děti v pokoji nezahlédli. Nevím, ty kožojedi asi někde ještě jsou, ale ty červi už nikde snad. všude do škvír jsem vkládala bobkový list, prý na moli zabírá a ta matrace asi hodně zabrala, že se vyhodila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.11.20 11:38

Já vám můžu doporučit odčervení a detoxikaci organismu, je to asi to nejlepší, co můžete pro vaše tělo v takovém případě udělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný