Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já znám jen klitoridální a vaginální. O tomhle čtu poprvé a myslím, že ani prakticky ho neznám ![]()
Tak cervikální není úplně přesný název, je to Fornixový neboli A-bodový, a ten bod se nachází ne přímo na cervixu, ale hodně blízko u něj, každý žena ho má samozřejmě jinde, protože každý nervový propletenec je unikátní a hodně žen o něm neví, protože zkrátka nemají dost vybavené partnery, tak je to ani nenapadne, že něco takového může být…, pak je v pochvě bod G a ten je spíš někde uprostřed, blíž ke vchodu a je to vlastně, dá se říct, vnitřní klitoris, a pak je normálně klitoris venku, sama mám nejraději klasiku přes klitoris, je pro mě nejvíce intenzivní
, takže mi na vybavenosti partnera zas tak moc nesejde ![]()
Jedna uživatelka mi dala tip, že je fajn to zkusit s návlekem na partnerovo penis, že pak stačí doslova pár zásunů a přijde extra intenzivní orgasmus a klidně i opakovaně, nepřijde mi to jako žádná ostuda, protože si myslím, že tak 80% mužů prostě tak velké rozměry nemá, aby se k tomu bodu dostali a toto mi přijde jako super nápad a myslím, že to stojí minimálně za vyzkoušení
, každá žena se zdravou vagínou je schopna vag. orgasmu, ale holt to chvíli trvá, než na to člověk přijde a také záleží na chlapovi, jak se k tomu postaví a co je pro to ochoten udělat
, a pozor, žádné bušení do čípku, lepší je pomalý tlak ![]()
@potterka a jaký návlek používáte? my zkoušeli takovej gumovej a dost mi vadí, že to je měkký.. i když jen na povrchu. Jinak nejlepší je pro mě jen lehký kontakt s čípkem, a bohužel teda momentálně to nejde, chybí minimálně 1cm.. trvá mi to dýl, ale co už
a jinak je to tak úžasný, že měnit nechci ![]()
@inzenyrka85 píše: Více
Také by mě to zajímalo
, jak chybí 1 cm? jako že ten návlek nestačí?
@Dynamitka píše: Více
no že chybí tak 1 cm k dosažení čípku. Ten gumovej návlek nesnášim, je to jak žužu..
proto se taky ptam ![]()
@inzenyrka85 píše: Více
aha, tak to jo, tak třeba se dočkáme doporučení ![]()
Ahoj, umíte některá dosáhnout cervikálního orgasmu? Jaký v tom je pocitový rozdíl oproti orgasmus přes klitoris? Diky