Cervikální orgasmus

Anonymní
1.11.24 19:16

Cervikální orgasmus

Ahoj, umíte některá dosáhnout cervikálního orgasmu? Jaký v tom je pocitový rozdíl oproti orgasmus přes klitoris? Diky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.11.24 21:44

Nikdo? :D

• Citovat
  • Upravit
3094
19.11.24 22:02

Já znám jen klitoridální a vaginální. O tomhle čtu poprvé a myslím, že ani prakticky ho neznám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
potterka
8.3.25 20:07

Tak cervikální není úplně přesný název, je to Fornixový neboli A-bodový, a ten bod se nachází ne přímo na cervixu, ale hodně blízko u něj, každý žena ho má samozřejmě jinde, protože každý nervový propletenec je unikátní a hodně žen o něm neví, protože zkrátka nemají dost vybavené partnery, tak je to ani nenapadne, že něco takového může být…, pak je v pochvě bod G a ten je spíš někde uprostřed, blíž ke vchodu a je to vlastně, dá se říct, vnitřní klitoris, a pak je normálně klitoris venku, sama mám nejraději klasiku přes klitoris, je pro mě nejvíce intenzivní :kytka:, takže mi na vybavenosti partnera zas tak moc nesejde :kytka:

• Citovat
  • Upravit
potterka
9.3.25 15:53

Jedna uživatelka mi dala tip, že je fajn to zkusit s návlekem na partnerovo penis, že pak stačí doslova pár zásunů a přijde extra intenzivní orgasmus a klidně i opakovaně, nepřijde mi to jako žádná ostuda, protože si myslím, že tak 80% mužů prostě tak velké rozměry nemá, aby se k tomu bodu dostali a toto mi přijde jako super nápad a myslím, že to stojí minimálně za vyzkoušení :lol:, každá žena se zdravou vagínou je schopna vag. orgasmu, ale holt to chvíli trvá, než na to člověk přijde a také záleží na chlapovi, jak se k tomu postaví a co je pro to ochoten udělat :kytka:, a pozor, žádné bušení do čípku, lepší je pomalý tlak :srdce:

• Citovat
  • Upravit
2517
9.3.25 19:10

@potterka a jaký návlek používáte? my zkoušeli takovej gumovej a dost mi vadí, že to je měkký.. i když jen na povrchu. Jinak nejlepší je pro mě jen lehký kontakt s čípkem, a bohužel teda momentálně to nejde, chybí minimálně 1cm.. trvá mi to dýl, ale co už ;) a jinak je to tak úžasný, že měnit nechci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
9.3.25 19:33
@inzenyrka85 píše: Více

Také by mě to zajímalo :D, jak chybí 1 cm? jako že ten návlek nestačí?

• Citovat
  • Upravit
2517
9.3.25 19:37
@Dynamitka píše: Více

no že chybí tak 1 cm k dosažení čípku. Ten gumovej návlek nesnášim, je to jak žužu.. :cert: proto se taky ptam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dynamitka
9.3.25 19:53
@inzenyrka85 píše: Více

aha, tak to jo, tak třeba se dočkáme doporučení ;)

• Citovat
  • Upravit
61
9.3.25 21:51
@Dynamitka píše: Více

Mrkni do chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie