Jakou koupit česací a malovací pannu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
389
5.10.19 22:01

Česací a malovacipanna

Dobrý večer, potřebuji poradit, mám dceru 3 roky, už od malička mi bere šminky s maluje mě…ve chvilkách nepozornosti sebe…chtěla bych ji koupit nejspíš česací hlavu-pannu, ale spíš by ji bavilo malování, i když česání nevylucuji. Můžete mi poradit jakou…všechny co jsem zkoukla mi přijdou malé… děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
268
5.10.19 22:08

Ja mela jako malá česací hlavu z hračkářství. A tam to bylo na jedno brdo. Vsechny měly vlasy krátce pod ramena, blonďaté. Lokny se nedaly dělat, protoze se vlasy palily. Ten plast se špatně líčil a hlavy neměly tehdy ani mrkaci oči. Dostala jsem ji v 6 letech. Do té doby jsem mela licidla v hračkářství, kterými jsem se patlala sama. A k tomu jsem se taky vratila. Mamka mi koupila papiloty a sponky do vlasu. Byla jsem spokojenější. Doma jsem se patlala a cesala, vecer me mamka dala dokupy. Česací hlavu jsem mela jen na vystavu v pokojíčku po deseti dnech.
Ale treba uz jsou ted jine, lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68875
5.10.19 23:20

Malovací nevím. Ale česací jsou super panenky Gotz. Po roce intenzivního česání, zaplétání, atd. jsou vlásky furt parádní a nezacuchané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.10.19 10:23

Gotz nechci je zbytečné drahá, chtěla jsem cca za 1000,–kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.19 13:13
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.10.19 13:57

Jo tuhle mám vyhlídlou, už asi dva dny v košíku jednoho internetového obchodu, ale čekám na osobní hodnocení někoho, kdo ji má třeba..vy ji máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
21.10.19 14:38

@justina20 nemám, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie