Dárek k Vánocům pro miminko 5 měsíců

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
27.9.19 08:18

Dárek k Vánocům pro miminko 5 měsíců

Můžete mi poradit co pro miminko které bude mít kolem Vánoc 5 měsíců? S čím si vaše děti třeba nejvíce vyhrály a můžete doporučit? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7673
27.9.19 08:22

Dcera měla první vánoce půl roku. dostala hrneček na učení, vlhčené ubrousky, jednu hračku malou. Stačí. Nemá to cenu to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.9.19 08:25
@Anonymní píše:
Můžete mi poradit co pro miminko které bude mít kolem Vánoc 5 měsíců? S čím si vaše děti třeba nejvíce vyhrály a můžete doporučit? :oops:

Nádobí, papír a různé potřeby v domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
27.9.19 08:28
@Anonymní píše:
Můžete mi poradit co pro miminko které bude mít kolem Vánoc 5 měsíců? S čím si vaše děti třeba nejvíce vyhrály a můžete doporučit? :oops:

Dcera dostala hracku z Ikey, se kterou si ale stejně zacala hrat až pozdeji, jinak treba chrastitko, choditko, nebo nejakou hracku od Fisherprice, taková co hraje, ale v pul roce ji zaujmou spis svetylka a balici papír 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 08:29

@welovefashion jasně může to být právě i něco co ji zaujme i později :oops:

• Citovat
  • Upravit
37119
27.9.19 08:29

Pořídila bych nějakou hracku a pak třeba něco co využije později. Já budu mít na vánoce 7 měsíčního, tak plánuju duplo (starší syn dostane lego, tak ať malý není ochuzeny), i když pocitam že si s ním ještě aspoň 5 měsíců nebude umět hrát :D pak dostane knížku, z té mu budu číst večer pohadky, příbuzným jsme říkala ať kdyztak koupi příkrmy ve sklenickach, to potěší mě, jelikož mi tím finančně ulehčí, i malého protože je jedlik a kus žvance mu udělá větší radost než všechny hračky světa :mrgreen: jinak to nemá moc smysl, ono z toho ty děti nic nemaj, 5 měsíců je malé miminko, to nejspíš ani nebude mít radost z trhání baliciho papíru, to ocenil starší syn až tak v 8 měsících :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
27.9.19 08:46

Hračky, se kterýma si opravdu vyhrála, dostala až tak kolem roka. Je únorová a k prvním Vánocům dostala navlíkací kroužky na tyčce s hlavou medvídka, vkládačku - vláček se zvuky a farmu se zvířátky se zvuky. A tyhle tři věci milovala fakt hodně dlouho. Teď je jí skoro devět :) tak už se tyhle konkrétní samozřejmě nevyráběj, ale našla jsem odkazy - pro inspiraci. Jak to má víc funkcí - hraje to, vydává to zvuky, dá se s tím jezdit, dá se to různě rozmontovat (ty dvířka na farmě s klíčkem byly později hodně obblíbený!), vydrží to bavit dlouho (aspoň u nás). Z farmy se časem samozřejmě ztratily klíčky a poničily dvířka, ale to už jí měla pěkně dlouho.
https://www.mall.cz/…ovymi-efekty
 http://www.obchodhracek.cz/…dacka-131521

Jinak v půl roce měla svátek, dostala plastový kostky, ale spíš se jich bála :lol: To jsou fakt ještě úplný miminka. Tak bych buď koupila něco „na později“, nebo něco praktickýho - třeba mističku, lžičky na příkrmy, učicí hrníček, bryndáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.19 08:51

@krtek93 supr děkuji :oops:

• Citovat
  • Upravit
16923
27.9.19 08:54
@Anonymní píše:

Naše starší dcera je dubnová a na první Vánoce jsme ji pořádně nakrmili spořící učet :mrgreen: a pod stromečkem měla 5 velkých balení bezlepkových křupek. Šustilo to, bylo to obrovský a ona měla radost :mrgreen:
Mladší dcera už tam měla hračku, protože starší by to asi nepochopila, proč ježíšek mladší nic nedonesl + nakrmení spořícího účtu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
27.9.19 08:57

Kolem půl roku kromě kousátek tohle: https://www.kuchynky-hracky.cz/…revne-14-ks/ - naprosto super měkké žužlatelné kostičky a tohle auto: https://www.feedo.cz/…pohonem-1ks/ - dcera ho má od půl roku již 9 let a odmítá se ho vzdát :lol: Když jí bylo půl roku, tak ležela na bříšku a posílali jsme jí ho a ona ho pak ulovila a žužlala, mám to na fotce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
27.9.19 09:02

Nasemu bude v prosinci taky 5 mesicu a dostane obleceni, nejakou hracku od Lamaze a FP, pocitam ze si s tim bude hrat pozdeji. Jeste premyslim o nejake hracce na usinani s sumem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
27.9.19 09:24
@Anonymní píše:

je tu obdobná diskuze, také nově založená ;)
 https://www.emimino.cz/…cata-366013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21487
27.9.19 15:27

V tomto věku sklidil největší úspěch balící papír. :mrgreen: jinak bych asi koukala po hračkách od Lamaze, ty se dětem hodně líbily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí