Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U takhle malých dětí bych řešila spíš co pro ně potřebují rodiče
jinak vyloženě pro ně se nabízí kousatka, hračky do vaničky, možná nějaký ten muchlacek, ale toho bývá v rodině spousta.
@Anonymní píše:
Vánoce jsou za dveřmi a mě se v hlavě honí otázka, co koupit půl ročním dvojčatům?
Co jste kupovali vy? Poraďte
zeptej se rodičů, co by potřebovali
14. usínáček nebude zrovna top
a půlroční děcka z toho nemají ještě rozum, těm jsou vánoce naprosto ukradené
Naše holky měli přesně půl roku na první vánoce, nijak jsme je neresili, dostali od nás, i od příbuzných co potřebovali, až další vánoce dostali klasické dárky které si rozbalili a měli radost ![]()
@Anonymní píše:
Vánoce jsou za dveřmi a mě se v hlavě honí otázka, co koupit půl ročním dvojčatům?
Papír. Balící. Je to jedno, protože tak malé dítě fakt netuší, co jsou Vánoce. Prostě kupte to, co se jim líbí. Syn měl při prvních Vánocích 14 dní. Dostal oblečení, rachtačky, gumové hračky.
@Anonymní píše:
vážně je to fuk, opravdu tyhle první vánoce nemá smysl řešit
, kupte něco praktického…
dětem nějaké kousátko či dřevěné kostky .
U nás hodně vděčná hračka jsou kelímky z DMka, stavějí se na sebe a jsou super do vany či bazénu ![]()
nějaké košíky na hračky, ted mají krásné tady v HM
Dvojčatům bylo na vánoce taky přesně půl roku. V té době je ještě nic moc nezajímalo, nelezli, nic. Takže dostali nějaké oblečení a praktické věci. Vánoce si lépe užijí až napřesrok ![]()
Minulý rok synovi byly na Vánoce skoro tři měsíce. Dárky jsme neřešili, ale protože miluje světýlka a lesklé věci, tak jsme se pořádně vyřádili na výzdobě
byl nadšený daleko víc než kdybych mu rozbalila hračku ![]()
@Anonymní píše:
Hlavně barevný světýlka na stromek to jediný zaujalo ![]()
Tyhle, zapomněla jsem na odkaz
https://www.dm.cz/…2099113.html
@Anonymní píše:
my kupovali kvalitní autosedačku a k tomu pár drobností pro dítko pro radost ![]()
Naše budou mít na Vánoce 7m a dostane každý závěsnou hračku, Panenka Emilka a Pejsek Rexík. Myslím, že to stačí. Už je mám doma.
@sonci82 píše:
@Káťa19 ty kelímky jsou supr, na ty se musím podívat
jj je to bezva hračka, vyhrajou si s ní od malička a ještě ted pětiletý s nima blbne ve vaně
. Mají dírky, takže voda krásně protéká.
nejdřív budou ožužlávat a bořit komín, co mamka postaví ![]()
hezké mají i v Tchibu: https://www.tchibo.cz/…0134323.html?…
Naše malá měla na svoje první Vánoce také půl roku. Jak tady píší ostatní, také jsme pro ní kupovali potřebné věci a další Vánoce se už vyřádila na rozbalování hraček.