Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, jaké by jste prosím doporučili elektrické auto na ovládání, aby se do něj mohly sednout dvě děti? ![]()
My koupili tohle, psali dvoumístné. A ano, vlezou se dvě děti 1,5 roku a 3,5 roku. Ale volant je tak hloupě uprostřed :/… Takže kdybych měla objednat znovu, tohle bych nevzala.
@pavlina1995 mame tohle. zrovna dnes jsem davala do bazarku.je pro dve deti. super
@pavlina1995 davala jsem inzerat sem na emimino. jinak to mam na bazosi a sbazaru
@kikinak27 taky máme tohle jen ve žluté a super…dvě děti se tam vlezou úplně v pohodě ![]()
Příspěvek upraven 11.09.19 v 22:02
@makousek 83 jo je super.Maly ma 4 roky a vozil se se segrou ktere je 11
ale uz prodavame
@kikinak27 teda tak se využilo hodně. Nase malá má 3,5 a malý 21m tak se ještě najezdí…
@makousek 83 super. V te zlute vypada taky dobre.Jo maly se ze zacatku najezdil pak uz ho to moc nebavilo. Museli jsme koupit novou baterii a i novy volant. Nastesti jsme ho sehnali. malemu se nejak podarilo pretocit a praskl. Jinak by jsme mohli vyhodit cele auticko.
Prosím, někdo nějaké doporučení? Na co si dat pozor? Chtěla bych pro deti k Vánocům. 2,5 a 1rok. Díky
Pozor na nosnost a hlavně na kontrukci podvozku. Známí mají na dálkové ovládání a v případě problému mohou na dálku vypnout.
@agata45 Chtěla bych aby mělo aspoň těch 30-35kg. A ovládání určitě. Konstrukci/podvozek jsem zatim vubec neřešila. Díky!
Vzpomněla jsem si na toto téma, protože jsem u kamarádky viděla krásné šlapací autíčko, takové retro asi ještě z dob minulých. Manžel teď také hledá, že by nějaké dětem zrestauroval ale už jsou docela drahé. Prý je to teď už sběratelská záležitost. Tak kdyby jste holky o nějakém věděli nebo měli na půdě, tak dejte prosím vědět. ![]()