Česací hlava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
614
9.9.13 14:17

Česací hlava

Dobrý den,

nemáte někdo zkušenosti s touto česací hlavou příp. jinou od firmy Klein…http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=66527787&tab=6 Líbí se mi, že se dá asi ta panenka i líčit.

Nebo poraďte nějakou, která se vám osvědčila.

Chci kupovat dceři k Vánocům a kamarádka měla nějakou asi z nějakého obchodního domu, které se ty vlásky hodně šmodrchali.. nebyla s ní moc spokojená.

Předem díky za rady!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.9.13 14:26

Jedna by byla k mání

Ahoj

značku nevím, ale malá jí dostala před třemi lety k Jéžišku a ani jednou jí nečesala (nevhodný dárek od tchyně, která si to nedala vymluvit). Od té doby je zpakovaná v neoriginální krabici…kdybys měla zájem, jsme z PHY.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.13 15:00

Ahoj, nevím proč, ale nějak mi nechce fungovat odkaz, co jsi vložila :-( Tak posílám link na jednu česací hlavu, o které jsem slyšela, že je dobrá http://www.easytoys.cz/…-121908.html nebo ještě tahle vypadá dobře http://www.maxikovy-hracky.cz/…styling-head :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
18.9.13 12:37

Ahojte, díky, tak já kouknu asi v nějakém větším obchodě. V družině mají děcka taky nějakou česací hlavu a ty vlasy jsou zacuchtaný děs, tak si to radči okouknu přímo v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
30.11.14 16:49

Dobrý den,
chtěla bych obnovit toto téma. Máte někdo zkušenost s česací hlavou nebo i panenkou vhodnou k česání. Jde mi samozřejmě o kvalitu vlasů. Aby se hned nezacuchaly. Děkuji moc za tipy :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.11.14 16:56

Nejlepší hlava k česání je ta maminčina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35313
30.11.14 16:58
@Burj Chalifa píše:
Nejlepší hlava k česání je ta maminčina.

Jo, taky se toho drzime. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
30.11.14 17:08

No to sice je, ale dcerka si ji moc přeje. mají ji ve školce a napsala si o ni jeziskovi :-) tak proto se ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
20.1.16 16:32

Taky obnovuji diskuzi :) mam vybranou My model cesaci hlava od Zapf. Nemate nekdo zkusenost? Kdyz jsem ji videla v obchode vypadala kvalitne..stoji okolo 1000,– tak by mohla byt uz kvalitni.
Mala mela jednou obyc, okolo 400,– a to se hrozne cuckalo, jednou vlasy namocila a uolne se slepily..prosim zda mate zkusenosti, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
2.8.16 22:34

Ahoj nemáte někdo nové zkušenosti. Dcera teď pořád chce zkoušet pletené copky. Doma máme úplně obyčejnou, co vyhrála na nějakém plese, takže není vůbec kvalitní. Děkuji :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí