Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chci v zahraničí „chytat“ českou televizi a nevím jak na to.Poradí mi někdo ?
Taky by me to zajimalo. Kdyz si zadas treba na Seznam.cz „ceska televize“, vyjede spousta odkazu. Jde o to, co presne chces sledovat. Treba zpravy nebo nektere porady CT (dokumentarni apod) jdou normalne sledovat pres jejich web. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ Takhle jde i Nova a Prima. Ale filmy nebo nektere serialy ne. Navic se mi uz taky stalo, ze mi to napsalo, ze protoze nejsem v CR, tak nemuzu urcity program sledovat. Ono to pozna, odkud se clovek pripoji.
@Easinka píše:
Taky by me to zajimalo. Kdyz si zadas treba na Seznam.cz „ceska televize“, vyjede spousta odkazu. Jde o to, co presne chces sledovat. Treba zpravy nebo nektere porady CT (dokumentarni apod) jdou normalne sledovat pres jejich web. http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/ Takhle jde i Nova a Prima. Ale filmy nebo nektere serialy ne. Navic se mi uz taky stalo, ze mi to napsalo, ze protoze nejsem v CR, tak nemuzu urcity program sledovat. Ono to pozna, odkud se clovek pripoji.
mám stejnou zkušenost…třeba někdo poradí víc
přes satelit a českou kartu.. adresa je nahlášená v ČR u rodičů. máme spoustu programů… přes skylink
Skylink vypada zajimave, ale jestlipak by to fungovalo i v USA, kdyz je to pro CR a SR? Jestlipak by si to tu naslo ten satelit?
A jak bych si tu namontovala na strechu tu satelitni placku? Prijde mi to trochu komplikovane.
@Anonymní píše:
přes satelit a českou kartu.. adresa je nahlášená v ČR u rodičů. máme spoustu programů… přes skylink
koupili jsme placku, dekodér a českou kartu. přítel to namontoval na venkovní zeď, s jedním chlapem to nastavili na signál astra, který je tam potřeba. jsme v Evropě, takže fakt nemám tušení, jak by to fungovalo v Americe…
mrkněte na skylink.cz, tam k tomu určitě budou informace. nechci se tu pod to podepsat kvůli tomu, že to máme hlášené jakože v ČR, omlouvám se ![]()
@alvapinka píše:
koupili jsme placku, dekodér a českou kartu. přítel to namontoval na venkovní zeď, s jedním chlapem to nastavili na signál astra, který je tam potřeba. jsme v Evropě, takže fakt nemám tušení, jak by to fungovalo v Americe…
mrkněte na skylink.cz, tam k tomu určitě budou informace. nechci se tu pod to podepsat kvůli tomu, že to máme hlášené jakože v ČR, omlouvám se
A tu Astru chytí každej satelit ?
No, ted ses podepsala, ale neboj, my te neprasknem!
Ja prave mrkla na skylink.cz, jak rikam, vypada to zajimave, ale nejsem si jista, ze by to fungovalo i v USA, prece jenom je to od CR pekne daleko, ten satelit by mohl byt nedostupny. Navic nevim, muze to byt jakakoli placka? Kdybych ji musela kupovat pres Skylink, tak do USA bych ji asi nemohla dovezt, to by se na me aerolinky divne divaly! ![]()
myslím, že astru by měl chytit každý satelit..
dívala jsem se na mapu, tak do Ameriky to bohužel nedosáhne, budete se muset přestěhovat někam blíž ![]()
ta placka samotná se v americe koupit nedá?? a dekodér pak může být taky jakýkoliv, jde jen o tu českou kartu. aspoň si to myslím
U mě to asi řešení bude,nejsem od ČR tak daleko.Jenom nevím jakou placku atd. ![]()
my jsme to objednávali komplet od toho skylinku, došlo nám to domů na českou adresu, pak jsme to jen převezli. ty jsi kde?