České hračky pro miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1995
5.1.12 12:27
jamoni píše:
Holky, díky za tipy a postřehy. Je to složité s těmi hračkami, dost to teď řeším, protože malá má furt vše v puse. Dřevěné se dají koupit české, na to jsem přišla, ale s těmi plastovými je to už horší no.. Někdo to možná neřeší, koupí hračky a nedívá se kde byly vyrobené, já jsem na to ale trošku puntičkář :)

Však to je v pořádku, že to sleduješ. Nejen kvůli složení, ale i kvůli tomu, že se podporuje česká výroba, práce u nás. Taky to teď sledujeme, což mi připomnělo, víte, že u nás se vyrábí i Lego? Pochází z Dánska, ale i u nás je pobočka, kde se vyrábí nějaký kostičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
5.1.12 14:18

Určitě bych se nebála těch z Cíny,opravdu musejí mít atesty u nás.Jinak hračky od Vladimír Ríha jsou taky české,jen nevím jestli nemají jen štěrchátka.Bino vím že je taky naše výroba.Je těžké v dnešní době najít naše hračky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
5.1.12 14:22

Šapitó hračky máme taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
5.1.12 17:34
Livlin píše:
jamoni píše:
Holky, díky za tipy a postřehy. Je to složité s těmi hračkami, dost to teď řeším, protože malá má furt vše v puse. Dřevěné se dají koupit české, na to jsem přišla, ale s těmi plastovými je to už horší no.. Někdo to možná neřeší, koupí hračky a nedívá se kde byly vyrobené, já jsem na to ale trošku puntičkář :)
Však to je v pořádku, že to sleduješ. Nejen kvůli složení, ale i kvůli tomu, že se podporuje česká výroba, práce u nás. Taky to teď sledujeme, což mi připomnělo, víte, že u nás se vyrábí i Lego? Pochází z Dánska, ale i u nás je pobočka, kde se vyrábí nějaký kostičky.

Jo, to vím, známej tam dělá .. nebo dělal:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.1.12 12:21
Livlin píše:
jamoni píše:

Vím, na krabici je to napsaný, ale zas kdo by odděloval ty kostičky vyrobený u nás od těch z maďarska a dánska? :mrgreen: :mrgreen:

My jsme tohle taky hodně řešili, ale pak jsme polevili, protože spoustu hraček by malej prostě neměl a mně by to bylo líto… :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
6.1.12 14:34

Kate, já taky polevuju, taky je mi to líto, ale v hračkářství se teda pěkně zapotím, než něco vyberu mezi tou Čínou. Je to smutný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.1.17 09:03

české hračky pro mimi 2017

Ahoj holky, ráda bych oživila diskuzi a zeptala se, kde koupit české hračky pro mimi (řetěz na kočárek, chrastítka, šustítka atd.)

Nechci podporovat ani čínské ani polské šmejdy.

Včera jsem v maxihitu narazila na české chrastítko z Jablonce n. Nisou, ale byla to spíše výjimka. Kam se prosím pro hračky vydat? Měli byste nějaké tipy na č. firmy?

Dokonce přemýšlím, že snad začnu šít šustítka ze zbytků… :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
17.1.17 09:12

Ve většině hračkářství jsem viděla dřevěné hračky Detoa. V Bráně k dětem je mají taky, tam jsem kupovala taky látkové chrastítko Šapitó. Nafukovačky z Fatry máme taky. Na české designovky a tradiční hračky se specializuje obchod Hugo chodí bos, ale na můj vkus to mají dost předražené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
17.1.17 09:36

@barbuchablond díky… Firmu Detoa už mám taky v hledáčku, zkusím začít ta hračkářství více zkoumat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
17.1.17 14:24

Ja narazila na par kusu v babycar.cz
Treba na penove kostky canpol baby apod.ale osobne to extra neresim a kupuji znackove hracky z plastu a drevene jsem jine nez z cr jeste myslim ani nevidela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí