Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, najdu tu některé Češky v anglickém kraji Hampshire? Ráda bych našla nějaké kamarádky. Mám 15m dcerku.
@Kejmina90 píše:
Ahoj maminky, najdu tu některé Češky v anglickém kraji Hampshire? Ráda bych našla nějaké kamarádky. Mám 15m dcerku.
Jeee před 12 lety jsem tam byla
mám na to super vzpomínky, je tam krásně.
Prave jsem se prestehovala, tudiz tu nezname nikoho krome rodiny manzela.
@Kejmina90 píše:
Prave jsem se prestehovala, tudiz tu nezname nikoho krome rodiny manzela.
A manzel je Anglican? Ja myslim, ze nic cloveka neponori do mistni kultury jako si najit pratele z te zeme. Ja bych se tomu nebranila. Naucis se rec apochopis kulturu, to se docela sikne.
@warita ano, manzel je Anglican a ja umim anglicky bez problemu, ostatne, mam ji vystudovanou na VS. Nepisu, ze se branim seznamit se s mistnimi, jen bych rada nasla i nejakou krajanku. To snad neni zas tolik nepochopitelne.
Kulturu chapu velice dobre, s manzelem jsme 8 let a drive jsme tam stridave zili, az nyni jsme tam koupili nemovitost a tedy bych se chtela seznamit s zenou mne podobnou, treba i osudem. ![]()
@warita nezlob se, ale tyhle nevyžádané rady… na to se přece zakladatelka neptala a netřeba z ní hned dělat asociála, co se nechce naučit anglicky.
Zakladatelko, škoda, že bydlíš daleko, hned bych jela na výlet:D jsem z Londýna. kdybys hledala dopisovatele, napiš sz
Hampshire je krásný
@Lalelale píše:
@warita nezlob se, ale tyhle nevyžádané rady… na to se přece zakladatelka neptala a netřeba z ní hned dělat asociála, co se nechce naučit anglicky.Zakladatelko, škoda, že bydlíš daleko, hned bych jela na výlet:D jsem z Londýna. kdybys hledala dopisovatele, napiš szHampshire je krásný
a tyhle nevyzadane psychoanalyzy ty jo… mela jsem navrh, vcelku k veci. Zakladatelka mi to vysvetlila. Co budes TY prispivat k veci? Zijes v Anglii a chces byt dobrovolnik na pratelstvi?
Ahoj, já ziju na hranici Surrey/Hampshire. Kde přesně jsi ty??