Cesta do Prahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
81500
17.3.22 08:40
@Anonymní píše:
Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita

Já nevim, já si tedy žádné změny nevšimla. :think: Minulý týden měla prázdniny Praha 1-5, tak to byl tradiční klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
17.3.22 08:41
@Melodie91 píše:
No holky, ja chci jit dnes do zoo a jeste jsem nevidela zpravy..tak nemam si radsi jit nakoupit deset kilo mouky a baleny vody? :think: :mrgreen:…klido jed do Prahy..zijem si tady uplne normalne jako vzdy

Jako investici určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.3.22 08:41

@pikola Souhlas, byla jsem v Praze poslední dva dny a bohužel jsem nocovala v hostelu, co je zrovna u pracáku. Tam to bylo docela maso, ale ne proto, že by se tam něco dělo, ale proto, kolik tam bylo lidí. Můj nejlepší odhad je něco mezi 70-100. A stáli tam už od rána, celý den, rodiny s dětma… Aspoň, že už se začíná oteplovat, ale i tak rozhodně ráno teplo nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.3.22 08:43

@Lama Lama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nenakupoval se takhle ještě před pár dny benzín „jako investice“? :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
17.3.22 08:53
@Anonymní píše:
Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita

v Praze žiju a i jsem v pátek jela vlakem do Brna a v neděli zpět
krom cedulí s informací pro uprchlíky jsem si nevšimla ničeho
opravdu tady není za každým rohem a bukem schovaný zoufalý uprchlík, který přepadá lidi a kašle na ně svou otevřenou tuberkulózu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
17.3.22 09:18
@Melodie91 píše:
No holky, ja chci jit dnes do zoo a jeste jsem nevidela zpravy..tak nemam si radsi jit nakoupit deset kilo mouky a baleny vody? :think: :mrgreen:…klido jed do Prahy..zijem si tady uplne normalne jako vzdy

Akorát tedy brutus zdražení. Roční rodinná vstupenka, která stávala 1800,– Kč, je teď za dva a půl tisíce. Byla jsem zvyklá vychodit klidně dvě ročně. Na poslední kartě mi propadla víc než polovina vstupů kvůli covidu.

• Citovat
  • Upravit
36009
17.3.22 09:25

Doporučuji vzhledem k tomu co se děje teď v Německu koupit mouku a olej obyčejný :mrgreen: tady není skoro nikde, opakuje se situace s toaletním papírem. Prý taky nejsou někde nudle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.3.22 09:31
@krecik.dzungarsky píše:
Akorát tedy brutus zdražení. Roční rodinná vstupenka, která stávala 1800,– Kč, je teď za dva a půl tisíce. Byla jsem zvyklá vychodit klidně dvě ročně. Na poslední kartě mi propadla víc než polovina vstupů kvůli no ja uz si nepamatuju, ze kolik jsme kupovali, ale myslim, ze uz za tech 2500, loni v k
@krecik.dzungarsky píše:
Akorát tedy brutus zdražení. Roční rodinná vstupenka, která stávala 1800,– Kč, je teď za dva a půl tisíce. Byla jsem zvyklá vychodit klidně dvě ročně. Na poslední kartě mi propadla víc než polovina vstupů kvůli covidu.

No ja myslim, ze uz jsme kupovali loni v kvetnu za 2500 :think:, ze jsem si rikala, ze vyjde jeden vstup na 50kc, ale nevim stopro…spis cekam, ze jeste budou zdrazovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.3.22 09:31
@Anonymní píše:

Hele, zkus použít hlavu, Praha má ani 1,2 milionu obyvatel, uprchlíků je v celé republice cca 100 tisíc, myslíš že ta část, co je v Praze může nějak ovlivnit provoz? Kor když je v Praze aktuálně výrazně méně turistů, než bývalo standardně před covidem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80466
17.3.22 09:58

Žádný výlety! Krumpáč a prohlubovat kryt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.3.22 09:58

@j.a.n.i1 No turisti už se pomalu vrací :/ Já vím, že ekonomika, a tak, ale v Praze byl takový klid xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
17.3.22 10:00
@Luciana33 píše:
@j.a.n.i1 No turisti už se pomalu vrací :/ Já vím, že ekonomika, a tak, ale v Praze byl takový klid xD

Já vím, že vrací, ale stále jich je tam výrazně méně než dřív, že to ani se všema uprchlíkama není na předcovidových počtech. Ale jinak souhlas, už jsou zace zácpy, ten klid, když byla Praha poloprázdná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.3.22 10:13

A teď začalo svítit sluníčko. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29865
17.3.22 10:23

Teď je to docela šílené s dopravou MHD u Prahy. Totálně narvané autobusy, vlaky, protože do Prahy se jezdí za prací a do škol. Je to tělo na tělo. Asi je to i zdražením pohonných hmot a pak i Ukrajinci. Ale tady byla doprava už před covidem špatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
17.3.22 10:28
@Melodie91 píše:
No ja myslim, ze uz jsme kupovali loni v kvetnu za 2500 :think:, ze jsem si rikala, ze vyjde jeden vstup na 50kc, ale nevim stopro…spis cekam, ze jeste budou zdrazovat

To je možné, nebyli jsme tam od března 2020.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix