Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V Praze se něco děje? Jsem zatím v posteli, tak o žádné apokalypse nevím
když kouknu z okna tak je pod mrakem, ale neprší
. Akorát mi teda přijde, že je dost rozkopaných chodníků, tak snad jen nespadnout do díry ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, jeli byste za současné situace s malým dítětem a miminkem do Prahy? (za rodinou).
A strach máš konkrétně z čeho? Já žiju úplně stejně jako před covidem i před válkou. Jsem z Prahy a tohle přemýšlení moc nechápu.
Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita
@Anonymní píše:
Ahoj, jeli byste za současné situace s malým dítětem a miminkem do Prahy? (za rodinou).
Tak jestli s dítětem nejdeš stát frontu na úřady tak jak by se tě to mohlo dotknout? Ženská neblázni ![]()
@Anonymní píše:
Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita
MHD jezdím a žádné přeplněnosti jsem si nevšimla. To by ses spíš měla bát toho, že potkáš mě a moje autistické dítě, když ho chytne amok
. UA uprchlíci jsou oproti němu krotcí jako beránci
.
@Anonymní píše:
radši nikam nejezdí. Je to nebezpecny ![]()
Asi sama citis, ze ten dotaz je uplne zcestny, kdyz ho musis vlkadat jako anonym ![]()
Tak věřím, že v okolí exponovaných míst jako nádraží a kongresové centrum jich asi potkáš víc, ale jinak to v Praze vypadá a funguje stejně jako vždy. Že v TV říkají, že kapacity pomalu nestačí opravdu neznamená, že se hordy uprchlíků bezmocně pohybují po Praze.
Mě vždycky tahle situace pobaví. Žiju v Praze, chata na vsi. Když byla korona před 2 lety „nová“ a všichni solidárně zalezli domů. Tak na vesnicích se chlastalo po garážích na tajnacku a my z Prahy jsme tam byli trnem v oku a to jsme z našeho pozemku nevylezli. Hned jak se uvolnilo, tak všichni jeli do ikey jak smyslu zbavený a takhle je to se vším. I s uprchlíky. Pražané ani za jedno nemohou, když se něco po… Tak sem nikdo nechce, ale po vysumeni situace na nákupy a selficka u koně to je dobrý všem
No holky, ja chci jit dnes do zoo a jeste jsem nevidela zpravy..tak nemam si radsi jit nakoupit deset kilo mouky a baleny vody?
…klido jed do Prahy..zijem si tady uplne normalne jako vzdy