Cesta do Prahy

Anonymní
17.3.22 07:51

cesta do Prahy

Ahoj, jeli byste za současné situace s malým dítětem a miminkem do Prahy? (za rodinou).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102082
17.3.22 07:56

Za jake současné situace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.3.22 07:57

V Praze se něco děje? Jsem zatím v posteli, tak o žádné apokalypse nevím :nevim: když kouknu z okna tak je pod mrakem, ale neprší :palec:. Akorát mi teda přijde, že je dost rozkopaných chodníků, tak snad jen nespadnout do díry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
17.3.22 07:57
@Anonymní píše:
Ahoj, jeli byste za současné situace s malým dítětem a miminkem do Prahy? (za rodinou).

A strach máš konkrétně z čeho? Já žiju úplně stejně jako před covidem i před válkou. Jsem z Prahy a tohle přemýšlení moc nechápu.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
17.3.22 07:59

Jakoze se kvuli uprchlíkům nevejdete do tramvaje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 08:00

Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.22 08:00
@Run píše:
Jakoze se kvuli uprchlíkům nevejdete do tramvaje?

treba :D

• Citovat
  • Upravit
1375
17.3.22 08:03
@Anonymní píše:
:roll: fakt bych se toho nebála.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36001
17.3.22 08:04

Tak jestli s dítětem nejdeš stát frontu na úřady tak jak by se tě to mohlo dotknout? Ženská neblázni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
17.3.22 08:06
@Anonymní píše:
Nevím jak to tam vypada. vsude se pise jak se nezvlada prisun uprchliku, ze jsou plne vlaky a mhd a kdesi cosi. ja se te ceste nebranim jen se ptam jaka je realita

MHD jezdím a žádné přeplněnosti jsem si nevšimla. To by ses spíš měla bát toho, že potkáš mě a moje autistické dítě, když ho chytne amok :jazyk:. UA uprchlíci jsou oproti němu krotcí jako beránci :lol:.

• Citovat
  • Upravit
12834
17.3.22 08:09
@Anonymní píše:

8o :lol: radši nikam nejezdí. Je to nebezpecny :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
17.3.22 08:11

Asi sama citis, ze ten dotaz je uplne zcestny, kdyz ho musis vlkadat jako anonym :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.3.22 08:12

Tak věřím, že v okolí exponovaných míst jako nádraží a kongresové centrum jich asi potkáš víc, ale jinak to v Praze vypadá a funguje stejně jako vždy. Že v TV říkají, že kapacity pomalu nestačí opravdu neznamená, že se hordy uprchlíků bezmocně pohybují po Praze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.22 08:25

Mě vždycky tahle situace pobaví. Žiju v Praze, chata na vsi. Když byla korona před 2 lety „nová“ a všichni solidárně zalezli domů. Tak na vesnicích se chlastalo po garážích na tajnacku a my z Prahy jsme tam byli trnem v oku a to jsme z našeho pozemku nevylezli. Hned jak se uvolnilo, tak všichni jeli do ikey jak smyslu zbavený a takhle je to se vším. I s uprchlíky. Pražané ani za jedno nemohou, když se něco po… Tak sem nikdo nechce, ale po vysumeni situace na nákupy a selficka u koně to je dobrý všem

• Citovat
  • Upravit
4731
17.3.22 08:32

No holky, ja chci jit dnes do zoo a jeste jsem nevidela zpravy..tak nemam si radsi jit nakoupit deset kilo mouky a baleny vody? :think: :mrgreen:…klido jed do Prahy..zijem si tady uplne normalne jako vzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí