Kam s předškolními dětmi k moři?

1364
12.3.22 08:04

Kam s předškolními dětmi k moři?

Krásnou sobotu všem :kytka:
Kdo by prosím poradil /doprucil, kam s dětmi (4 a 6 let) k moři? Jestli je vůbec dobrý nápad letět na jihovýchod (Bulharsko, Řecko) nebo někam na západ? Chorvatsko apod ne, dětičky by rádi poprvé zkusily i letadlem :) Přemýšlíme právě o tom Bulharsku nebo Řecku, ale je toho všude moc a já se v tom přestávám orientovat. Termín mame začátek července.
Moc děkuji všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21958
12.3.22 08:12

Osobně nedoporučuji Bulharsko. Byli jsme dvakrát a vždy velké zklamání. Hotelové bazény ledové, moře nic moc a při druhém pobytu byla i v polovině července poměrně zima. Na večeře jsme chodili v mikinach… Řecko je fajn volba. Jen si musíš nadefinovat, co si od dovolené představuješ a jaký máš rozpočet. Jinak tato doba ale není pro nákup moc finančně výhodná. Velké slevy na první moment již nejsou a last minuty ještě nejsou. Otázka je, jak moc se do cen promítne poslední skokové zvýšení paliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.3.22 08:16
@Terez001 píše:
Krásnou sobotu všem :kytka:
Kdo by prosím poradil /doprucil, kam s dětmi (4 a 6 let) k moři? Jestli je vůbec dobrý nápad letět na jihovýchod (Bulharsko, Řecko) nebo někam na západ? Chorvatsko apod ne, dětičky by rádi poprvé zkusily i letadlem :) Přemýšlíme právě o tom Bulharsku nebo Řecku, ale je toho všude moc a já se v tom přestávám orientovat. Termín mame začátek července.
Moc děkuji všem
Španělsko, když se bojíš tím druhým směrem. Ale já mám ráda Řecko a doufám, že se tam vypravíme brzo. Tento rok cestovat do zahraničí nechci.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.3.22 08:18

My jsme chtěli do Itálie. Ale covid nám to tehdy zarazil. Památku mám leda storno poplatek, který jsem musela platit. Od té doby byly jiné okolností, že se moře odložilo. A teď nevím, jestli je dobré vůbec něco plánovat. Jeden neví, jaká situace bude zítra.
Takže letošní léto je úplně v nedohlednu.
Ale líbilo by se mi Řecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.3.22 08:20

@nozu no víc jak 50 tis asi nechceme dat davat, ale nevím, jestli nejsem naivni. Třeba přes SK cestovku mám to vyjde o 10-15tis levneji stejný pobyt, stejny hotel, než u České CK.Jsme kousek od letiště Bratislava, Brno, Viden. My v zahraničí nebyli už 4 roky, poslední 2 roky covid, tk jsem riskovat vůbec nechtěla a předtím s miminem také ne.
Takže teď odkládat to již nechceme.
Všichni právě doporučuji Bulharsko. :mrgreen: ale já také nečetla dobře recenze no.
Asi bych taky raději to Řecko, nebo ten západ někam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
12.3.22 08:23

Osobně doporučuji Bulharsko. Byli jsme třikrát i s předškolního dětmi, all inclusive, v červenci, příjemné teplo, čisté moře a měli jsme se jako v ráji. A ty skvělé ceny, nesrovnatelné s Řeckem.
Letos bych ovšem nikam na východ neletěla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.3.22 08:25

Bulharsko, 5 hvězd na slunečném pobřeží, za mě super..a cenově rozhodně lepší jak Řecko. Byli jsme v červnu a paráda :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
12.3.22 08:27

Já už bych do Bulharska nejela. Hnusný moře, špína na pláži, studené bazény. Já teď koukám po Řecku a ve 3 je to mim 50 000 s AI. Ve 4 nevím jestli se vejděte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
12.3.22 08:29

No právě. V hlavní sezóně Řecko do této ceny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.3.22 08:31

Holky já právě našla přes tu SK cestovku Řecko (zakynthos a Krétu) za 45 tis all incl. hotely 3*sice, ale čtu i recenze. Je to konecna cena. Bulharsko cenove stejně, jak Řecko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
12.3.22 08:33

@Terez001 my jsme za tu cenu měli v Bulharsku 4 hvězdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
12.3.22 08:58

@truelly můžu vědět, který hotel prosím? Ted ale zájezdy podrazily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
12.3.22 09:26

@Terez001 my jsme jeli s neckermannem, který už bohužel neexistuje. Last minute a super last minute. Grifid hotel Vistamar, hotel Bellevue

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16398
12.3.22 09:29

Do 50tis. ve 4 v červenci? Tak to nevím, to bych řekla, že se letos nevejdete. Já už se připravuju na tučné palivové příplatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21958
12.3.22 09:29
@Terez001 píše:
Holky já právě našla přes tu SK cestovku Řecko (zakynthos a Krétu) za 45 tis all incl. hotely 3*sice, ale čtu i recenze. Je to konecna cena. Bulharsko cenove stejně, jak Řecko

Tak 3* v Řecku jsou jako tuzemské dvě. Já jsem zmlsaná, takže bych to nebrala. Ale my jsme na dovolenou celkově náročnější. Kdyby bylo klidnější období, tak ti doporučím Turecko. Létáme tam už mnoho let a maximální spokojenost. Ale letos to bude takové zajímavé. Zájezd máme koupený od prosince a teď vyčkáváme, jak to dopadne. Je ale možnost bezplatného storna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí