Cesta na Bali v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
28.4.10 22:34

No, ja bych ji tolik nestrasila. A zvlaste, pokud jedou jen do hotelu do Nusa Dua, tam vuubec nejsou antimalarika potreba, stejne jako do letovisek v Thajsku nebo Malajsii 8-)
To by museli jet nekam do dzungle, jako je treba Borneo v Malajsii nebo nejake ty dzungle traily :roll:
Teoreticky ty antm.nejsou potreba nikam, pac je tolik druhu moskytu s ruznou malarii, ze kde pomuzou jedny, nepomuzou druhy a kdyz prihlednu k tem vedlejsim ucinkum 8-o 8-o
Predloni v Turecku jsem videla asi tak 100× lepsi nemocnici nez je tady v Praze na Vinohradech, totez kamos nekde na kraji Bornea, kde mela jeho manzelka podezreni na slepak..
Kdyz jim nevadi dlouho v tehotenstvi letet, tak si myslim, ze se da ta dovca uzit krasne i tam…
Kamoska z USA ted letela na 14 dni do Maroka, byli v Petre, ruzne vylety busem :roll: Az podle fotek a e-mailu jsem zjistila, ze je v 5 mesici 8-o a vubec nemela problem.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6651
4.5.10 21:58

Cupiku,
na Bali jsem byla před necelým půlrokem- očkování jsem neměla žádné /kromě žloutenky, kterou už mám dlouho/ a ani žádné -podle mne- není třeba… Jen jsme dodržovali základní věci- jako pít vodu pouze balenou atd. /což tam opravdu není problém, protože 1,5l balené vody stojí v přepočtu cca 4 Kč :lol: /
Jen teda ta cesta pro tebe asi bude náročná- já teda měla dost i bez pupíku- a to jsem zvyklá lítat, neb jsem letuška …
Každopádně držím palce, ať je všechno v pořádku a krásně si to užijete!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cupik
5.5.10 14:58

Díky moc :) Jinak jsem se ptala i na Krajské hygienické stanici a taky mi řekli, že by to mělo být v pořádku, že mi stačí žloutenka. Tak teď už jsem zvědavá jen na tu cestu, snad to zvládneme :) Nejdál jsem zatím byla Thajsku a tam jsme letěli asi 12 hodin a zpátky 17 kvůli větru a dalo se to, tak uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
Alenka2011
26.8.11 17:12

Jídlo na Bali

Podle mě v pohodě. A kdyby tě zajímalo jak je to tam s jídlem, tak na webu jsem našla tenhle článek http://www.zivotnabali.cz/…kazky-jidla/

• Citovat
  • Upravit
10
28.8.11 15:02

To, že se nyní v těhotenství cítíš naprosto fajn a bez problémů neznamená, že tomu bude i nadále. Můj případ - do 7 měsíce jsem byla bez problémů, chodila jsem do práce, řídila auto, nijak se nešetřila, a ze dne na den problém jak Brno - krvácení, nemocnice, kapačky, pracovní neschopnost a nemocenská až až do konce těhotenství. Je jen na tobě, jak moc si věříš, že dítko donosíš. V těhotenství by ses neměla nechat očkovat. Já osobně bych nějakou cestu na Bali oželela. Tam se můžeš podívat ještě mockrát. Ale otěhotnět podruhé by se ti taky už nemusela nikdy podařit. Ale samozřejmě, ty zrovna můžeš být ten případ, kdy všechno dobře dopadne, což bych ti přála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.4.17 08:03

Video

Ahoj, na YouTube jsem našla krásné video z Bali z roku 2017 - mrkněte se - https://youtu.be/gbH1PszBsPI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí