Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím a chtěla bych se zeptat. mám skoro půlročního chlapečka a s přítelem chceme letět do USA. Nemáte s tím některá zkušenost? Myslím cestování do zahraničí s tak malým miminkem.
Ja jsem letela s dvoumesicnim a zadny problem. Na letisti se mu libilo, sledoval vsechno okolo. V letadle vetsinu cesty prospal, zazadejte si o bassinet. Vas je o trosicku vetsi, tak s sebou vezmete par hracek, protoze uz asi tolik spat nebude, ale stejne urcite toho zaspi hodne. Jinak kojila jsem v pohode. Vsude rikat kojit pri vzletu a pristavani kvuli tlaku a me to nikdy nevyslo, malej lump chtel vzdycky uz driv. Nijak mu to ale nevadilo.
@tessa2323 my sme leteli do usa s 6ti mesicnim. A zvladl to lip nez my ![]()
@Vemas Pulrocni jeste neni velke na bassinet, s nami tam letelo rocni a taky se veslo! Ty bassinet nejsou tak malicky!
Easinka-Tak děkuju moc, snad to bude dobré. Taky ješte kojím, tak se nám to třeba povede vychytat ![]()
@Easinka nas delta vyfakla, ze jsou pro deti do 6ti mesicu. Nevim, jestli to neni podle letecke spolecnosti, ale fakt nevypadaly, ze se tam vejde pulrocni dite. Natoz rocni, to uz vubec nechapu jak tam mohlo lezet
vzdyt mu musely koukat nohy i hlava
@Easinka tyhle ma delta a do toho se fakt rocni dite nevejde.
Nam tam nechteli dat ani 6ti mesicni
@Vemas Letěli jsme s air Berlin a měli jsme tam 9-ti měsíčního a vlezl se, problém to nebyl ![]()
Alexsin-Tak přítel tam má rodinu, chtějí vidět malýho. Snad to bude dobrý.
My poletime z usa s 6mesicni na vanoce do cr, tak pak napis, jak to probehlo. Jo a delta fakt do 6mesicu s tim bassinetem pry. znami nam jeste doporucovali koupit obal na autosedacku (neco jako taska)autosedacka a kocar se pry prepravuji zdarma a muzes tam tak narvat plno veci.
Bismarck-Určitě dám vědět. Taky jsem slyšela že kočárky se přepravují zdarma.Tak uvidíme. Sama jsem zvědává jak to malej snese.
Ja jsem slysela, ze s malyma detma je to lepsi nez s vetsima, drzim palce.