Cestování s ročním - vlakem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
155
11.6.15 17:32

Cestování s ročním-vlakem

Ahoj holky :D chystáme se za měsíc na dovču na Slovensko k rodině a teď teda dost váhám…
Pojedeme vlakem-ale vybírám mezi dnem a nocí 8o lůžka nás samozřejmě vyjdou dráž, ale aspoň bude malej chrupat…neumím si moc představit jak bych ho přes den zabavila ve vlaku 8o
Má otázka teda zní-je lepší s ročním mimi cestovat přes den nebo večer???chtěla bych jet spíš lůžkem než přes den a pořád váhám :think: najde se tu někdo kdo jel nočňákem s mimi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
11.6.15 17:45

S ročním jsme jeli cestu vlakem trvající přes 24hodin do Bukurešti (Rumunsko) normálně v kupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
11.6.15 17:46

No i kvuli počasí mi ten noční vlak příjde rozumnější, ale nevím s malou jezdíváme jen necelý tři hodiny, tak to asi ani jen tak nevyzkoušíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
11.6.15 17:50

Osobní zkušenos nemám, ale švagr jezdí s dvěma dětma 2 roky a 4,5 roku běžně nočním vlakem z Phy do Košic. Odjíždí okolo desáté večer, do Košic přijedou myslím okolo půl osmé ráno, a nemůže si to vynachválit. Jezdí tak už docela dlouho, takže i když byla malá mimino, tak takhle jezdili. Osobně bych jela taky na noc, protože mě teda stačila cesta dvě hodiny z Phy vlakem a měla jsem s naším tříleťákem dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 17:55

@Gosi já bych právě radši nočním no :think: budeme to mít asi na 6-7hodinek
Malej je teda dost neposeda a furt někam leze s nevydrzi 5min na prd.li 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 17:58

@Irinka0210 já si právě taky ŕíkám že radši ať spí :lol: nebo jinak já nevim bych ho musela honit po celým vlaku přes den…
Si to nějak ale neumím představit 8o mám teda strach že budu strašně stresovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.6.15 18:04

Ahoj, my dost casto cestujeme z Prahy do Kosic autovlakom cez noc. Mala vzdy krasne cestu prespi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 18:07

@Mäuschen akocarek jak? Mame golfač :think: můžem ho mít v lůžkovým u sebe???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
11.6.15 18:12

Já bych teda jela radši přes den, ve vlaku může dítě chodit, hýbat se..mě osobně teda přijde horší dítko vytrhávat ze známého nočního prostředí, přes den je zvyklé, že e děje cokoliv, ale v noci je dítě většinou zvyklý se hezky vykoupat, a spinkat..za mě teda vlakem na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
11.6.15 18:19

@AlexaAniko kocarek sme nebrali. ten by sa tam nezmestil. maximalne autosedacku-vajicko. minule tak tiez isli rodiny s uplne malinkymi miminami a v pohode. @slavuska1 mala je tiez zvyknuta na nejaky rezim a nemala s tym problem. pred spanim dostala normalne mliecko, pyzamko a sup spat. rano ked sa zobudila zase mliecko, obliect a uz sme vystupovali. zvladla to lepsie ako ja, pretoze ja sa vo vlaku proste nevyspim :roll a zaspala rychlostou blesku :lol: doma ju uspavam aj hodinu a tam lahla a spala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 18:31

@Mäuschen ok :potlesk: já právě že by mohl malej celou cestu prospat…tsk sem zvědavá jak to dopadne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 18:35

@slavuska1 jà se právě bojím toho chození a hýbání se :lol: a páč nàš prcek strašně řve jen když se na něj někdo cizí podívà :roll: tak mě napadà jen ten nočnàk
Jeli sme už na Slovensko autem ale ti je jiný no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.15 18:43

@AlexaAniko bacha na to - jela jsem s klukem, myslela jsem, jak bude v noci spát a ono ne. Něco mu v tom vlaku nesedělo a řval jak tur cca 4 h v kuse. Dovedeš si představit, jak nás ostatní spící cestující milovali, že :oops: :mrgreen: od té doby jedině přes den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
11.6.15 18:49

@martina.se to si asi nevyberu :lol: já se bojím toho jak bude řvát přes den páč v noci jak usne tak je ko, ale jak to bude ve vlaku to nevim :lol: ale taky si právě říkám co když pojedem na noc a nebude chtít spát :mrgreen: tak já nevim co teď…ať řve v kupéčku(lůžkovým)kde by sme byli jen my-nebo ať řve před všema přes den :mrgreen: se mi až nikam nechce jen si tu cestu představim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.6.15 18:52
@AlexaAniko píše:
@martina.se to si asi nevyberu :lol: já se bojím toho jak bude řvát přes den páč v noci jak usne tak je ko, ale jak to bude ve vlaku to nevim :lol: ale taky si právě říkám co když pojedem na noc a nebude chtít spát :mrgreen: tak já nevim co teď…ať řve v kupéčku(lůžkovým)kde by sme byli jen my-nebo ať řve před všema přes den :mrgreen: se mi až nikam nechce jen si tu cestu představim :roll:
:mrgreen: mi přišlo lepší, aby to bylo přes den. Protože v noci jste sice v kupé sami, ale lidi okolo vás chtějí spát :think: :mrgreen: já si fakt myslela, jak lehne, usne a bude klid.. no ani omylem.. a to bylo šílený, neuklidnilo ho fakt nic :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí