Cestování se slevomatem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
476
24.5.14 14:57

Cestování se slevomatem

Ahoj,

máte někdo zkušenosti s cestováním se Slevomatem? Myslím takové ty akční nabídky typu poznávaček nebo pobyty v cizině - např. 4 dny v Provence, pobyty v Paříži, Na skok do Holandska a podobně.

Jestli se vyplatí, jaká je úroveň nabízených služeb atd.
Děkuji za předání poznatků :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Krasavicaa
24.5.14 15:06

Nevyplatí. Mají to sakra dobře vypočítaný. A někdy tě to vyjde dokonce i dost dráž než když to koupíš normálně. Takový ty zájezdy jeden den u moře, jeden v Holadnsku nechápu. Nechápu lidi co do toho jdou… Celou noc se trmácíš tam, přes den pochoduješ po tom místě a celou noc zpět. Hm fakt bomba vejlet… Za mě nic takovýho nebrat…

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
24.5.14 15:10

Známí byli v Česko-Saském Švýcarsku. Ubytování katastrofa, a nakonec zjistili, že to ubytko by sehnali mnohem hezčí a levnější… Snídaně jedno kolečko salámu a rohlík, druhý den jakási tvrdá buchta…

• Citovat
  • Upravit
20767
24.5.14 15:11

Mamka měla přes slevomat něco ve Francii a líbilo se jí to moc a vyplatilo se to ;) Je to rok zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22817
24.5.14 15:12

@e_l_a_a_a_a já jezdim často :-)
Je to super, byla jsem v Benátkách, bavorské zámky, verona-opera, svycarsko, Drážďany, Chorvatsko na den, Itálie na tyden, zámek moritzburg..no jmenovala bych az az… :mrgreen:
Ja jsem vášnivý cestovatel, takže mi fakt víkend v buse nevadí za to co uvidim :lol: jezdí se mnou 70leta babička a jsme spokojené a vždy se tesime co bude zase..ted jsem teda tehu takže smůla už no…jedince az pohlida manzel :mrgreen:
Někdo je holt narocnej a do budu nevleze..no tak bud uvidí v živote kulovi nebo když ma na letadlo..já jezdila třeba 5×do roka, když nebyl slevomat tak akorát tak na dovcu klasika v letě a ted za tyhle super peníze se podivas vsude :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.14 15:14

Měla jsem letos 2 jednodenní zájezdy (Osvětim a Krakow, Saské Švýcarsko) přes nějaký slevový server. Obojí se vyplatilo a byla jsem spokojená.

• Citovat
  • Upravit
7499
24.5.14 15:17

Tak my koupili předloni zájezd do Chorvatska a jediná nevýhoda bylo fakt velké vedro (nemyslím v apartmánu, tam to bylo dobrý, ale celkově venku). Jinak ubytování fajn, jídlo české, polopenze, ale velké porce a k snídani polévka na oběd, takže vlastně plná penze. Delegátka milá, takže za nás ano. Koukám, že tu nabídku stále mají, jen asi o trochu dráž. http://www.slevomat.cz/…atskem-drage
Ale pak jsem byla s kamarádkami na 2 noci v hotelu v Písku a to bylo slabší. Některé nabízené věci neodpovídaly skutečnosti, k snídani jsme dostaly plesnivý zelený chleba..hotel už skomíral. Nejlepší je si přečíst recenze nejen u nabídky na slevomatu, ale i přímo na daný hotel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.5.14 15:21

Jinak teda musím říct, že já s ním sice nejezdím, ale hodně mích kamarádů ano a nikdy si nestěžovali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.5.14 15:42

Láká mě Monaco (4 dny), Paříž - byl někdo?
Trošku problém je s cenou - pojedu sama, což mi nevadí (kamarádky mají děti a ty co děti nemají, zas nemají peníze…), ale asi příplatím za jednolůžák..?

Byl někdo sám takhle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.5.14 15:54

@karfice: Destinace super, jen ten termín…,–( Chci jet v červenci, koncem srpna už zas musím zpět do práce…

Chci dát letos 1× moře (asi Španělsko s fakultativním výletem do Barcelony) + 1 poznávačka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
24.5.14 16:06
@e_l_a_a_a_a píše:
@karfice: Destinace super, jen ten termín…,–( Chci jet v červenci, koncem srpna už zas musím zpět do práce…Chci dát letos 1× moře (asi Španělsko s fakultativním výletem do Barcelony) + 1 poznávačka..

Já mám právěže letos trošku s cestováním útrum. Ale v listopadu se chystám na Kubu.

• Citovat
  • Upravit
476
24.5.14 16:07

@karfice: Byly jsme takhle s kámoškou, než otěhotněla, před 2 lety v Bulharsku s 2 denním výletem do Istanbulu - bylo to super!!!

Okružní cesta Marokem nebo Španělsko tě neláká??
Nebo i nějaká vzdálenější destinace - Thajsko, Vietnam?

Já byla 3× v Indii a to byl zážitek, přála bych každému :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
24.5.14 16:08

@karfice: Můžu se zeptat - na Kubu jedeš sama? Kdyžtak písni do SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
24.5.14 16:12

Byla jsem loni - 1 den Bibione, druhý zájezd 1 den Milano a okolí. Obojí velmi pěkné, za poloviční cenu než je běžná, nám se zájezd líbil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.5.14 16:14
@Krasavicaa píše:
Nevyplatí. Mají to sakra dobře vypočítaný. A někdy tě to vyjde dokonce i dost dráž než když to koupíš normálně. Takový ty zájezdy jeden den u moře, jeden v Holadnsku nechápu. Nechápu lidi co do toho jdou… Celou noc se trmácíš tam, přes den pochoduješ po tom místě a celou noc zpět. Hm fakt bomba vejlet… Za mě nic takovýho nebrat…

My jsme takhle byli na den v Berlíně a bylo to teda super… :think: Přes noc tam, ráno v 6 jsme byli na místě a do deseti jsme to tam trošku prochodili a jeli jsme domů… Tehdy mělo akci studentagency cesta na jednoho tam a zpátky nás vyšla na cca 400 a vychytali jsme noc Muzejí, takže až do těch deseti večer bylo fakt co dělat… :-D

Docela mě mrzí, že s dětma už to tak nejde… :nevim:

Ale teda je fakt, že přes slevomat jsme nikam nejeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí