Cestovní ohrádka na spánek?

60
31.7.23 22:06

Cestovní ohrádka na spánek ?

Ahoj, narazila sem na tento prispevek (viz foto ) kdy nechávají spát miminko v cestovní ohrádce, praktikuje to nekdo taky na kazdodenni spánky? Mě to prijde jako fajn ale nevim jak to funguje v praxi a jak se na tom dá kazdodenne spát, malá semnou spi v posteli, roztahuje se a cestuje jako blazen, postylka je 60×120, myslite ze i skrz to, ze jsou nektere cestovni ohradky sirsi (nasla sem i rozmer 93×93) nez postylka ze by se ji lepe spalo? Ze by mela prostor na to si cestovat a tak? Kdyz se poradne otoci taky se furt bouchá v postylce hlavou do tyček..tak já jen, jestli nekdo nechava taky dite spat v necem takovem a jaké to má dno? 😁 bude nám rok a normalni postel jeste nepripada v uvahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
31.7.23 22:27

Jako, že by si sama zalezla a vylezla? :roll: máme postýlku cestovní z Lidlu u babičky nebo na dovolený v tom spí. Kde taky jinde? na dno se kupovala matrace. To co tam je, je tvrdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.7.23 22:33

@Atisia tak ja myslela na spanek doma ne jen na obcasny spani nekde na dovoleny nebo tak.. a spis se ptam presne na ohradku ne na postylku..tak v cem je treba jiná atd? Nee to si nemyslim ze by vylezla a nalezla..to je jasny ze ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.7.23 22:34

Nenechala bych v tom dite spat pravidelne a dlouho. Mame cestovni postylku koupenou na dovoleny, do ni neste cestovni matraci. Ted zrovna mi v ni dite spi, ale nemyslim si, ze je to uplne ok ze zdravotniho hlediska na tom spat furt, prece jen je to cely takovy mekci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.7.23 22:34

@sabinahanz ta postylka je ale uplne stejna jako ta ohradka, akorat to ma jiny rozmery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
31.7.23 22:40

A ona ti teď nějak špatně spí, když je u tebe v posteli, nebo jaký problém by ti ta ohrádka měla vyřešit? Bez pořádné matrace bych o tom určitě neuvažovala na stálé spaní. A taky teda nevím, zda bych si brala inspiraci u někoho, kdo jede uspávání taktikou „poplač si“ a dělá reklamu pro Chicco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
31.7.23 22:42

V čem je rozdíl? Bude to nejspíš stejný princip.

Mantinel v postýlce nestačí? Když se teda bouchá do tyček? V postýlce mám velkou peřinu půlka je v postýlce, půlka je přes sprucle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.7.23 22:44
@Atisia píše:
V čem je rozdíl? Bude to nejspíš stejný princip.Mantinel v postýlce nestačí? Když se teda bouchá do tyček? V postýlce mám velkou peřinu půlka je v postýlce, půlka je přes sprucle :nevim:

Je to totozny. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.7.23 22:49

@Michelle_M jde o to ze spi v posteli..coz je fajn kdyz tam jsem i já ale nemuzu ji tam nechat samotnou kdyz tam zrovna nejsem, chtela bych ji uz zas navratit do postylky a jak uz zacina stát tak nas nemine dat postylku už nízko, ale jak spi semnou v posteli zvykla se roztahovat a cestovat zr se najednou ocitne uplne jinde tak sem si rikala ze neco sirsiho by nebylo marny..kdyz v postylce spavala a otacela se na druhej bok tak se vzdycky bouchla o bok postylky. I kdyz sem pres to mela meky deky..nebo prosze cestuje ruzne nasikmo..tak se mi libila vetsi sirka tý ohradky..me jen zajimal nejakej i jinej nazor na to..urcite se nejakou tou pani nenechavam ovlivnovat..jen proste ciste zajimavost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.7.23 22:53

@sabinahanz dite se mi taky bouchalo o bok postylky, cca tyden az dva, vzdycky to byla silena rana, i me to vzbudilo. Pak to delat prestala, asi pochopila, ze to boli. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
31.7.23 22:58

@DandátkoP noo to me se tim furt budila protoze je hroznej cestovatel a tim ze sem ji dala do postele tim sem si moc nepomohla protoze cim vic prostoru sem dala tim vic toho vyuziva zejo 🤣je schopna se otocit tak ze pak ja lezim akorad uplne na kraji postele( mame 140cm a i to ji je kolikrat tak tak kdyz si lehne na sikmo postele 😁 postylka co ma jen 60 cm na sirku ji bude ted asi malá.. 8o jako chapem se..malá nebude ale jak se pretaci tak to bude boj :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
31.7.23 23:01

@sabinahanz to delaj vsechny deti, je to uplne normalni. Dcera s nama spala taky v posteli, spi v postylce asi poslednich 5 mesicu a je to lepsi a lepsi. A ikdyz cestuje, tak se tam nejak zkroti, pokrci si nohy treba i a pak se zas vrati…kazdopadne ohradkou bych to neresila no. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
31.7.23 23:10

Klidně ji do takové postýlky dej, jenom ji vlož lepší matraci :nevim:. Já ji využívala dost - ale ne na spánek, ale pro práci v zahradě. Nainstalovala jsem ji kolem záhonů nebo kde, do ní hračky, i terasu jsem takhle obkládala kamenem :palec:. 100+1 využití. Na spánek venku ale dítě putovalo do kočárku a doma spalo na veliké posteli se zábranami. Dost stojí, ale využívali jsme je dlouho - jestli ještě nechceš dítě vystěhovat, co použít zábrany? My nechali volných asi 40 cm, pod to schodek a dítě si tam už hodně brzy umělo vylézt a slézt, dávno před tím, než umělo chodit. Pak mohlo samo spát i ve velké posteli.

• Citovat
  • Upravit
34322
31.7.23 23:25

A myslis, ze tam jako bez tebe bude spat…?

Normalne si hod matraci na zem a spete tam, muzes odejit jak potrebujes, nikam ti nespadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí