Cestovní polštářek

15504
29.8.16 00:55

Cestovní polštářek

Chci koupit své 4leté dcerce cestovní polštářek/podhlavník. Vždy, když usne, tak jí padá hlava. Víckrát mi už někdo radil polštářek, tak to chci zkusit. V nejbližším obchodě mají tento typ:
 http://www.zbozi.cz/…acky-lvicek/

Hledala jsem na netu a našla i tento:
https://www.mall.cz/…-8-let-koala
Máte někdo nějaký? Máte s tím zkušenosti? Zamezilo to padání hlavy aspoň trošku? Nestačil by nějaký obyčejný - levnější? Kde se dá takový polštářek koupit? Mají něco takového třeba v Kiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
29.8.16 02:07

@Sára 1 A Tvoje dcera jezdí na podsedáku, nebo to chceš to autobusu/vlaku? Protože pokud do auta, tak to je podle mě blbost. TOhle by jí pomohlo při padání hlavy na stranu - a tam by měla mít opěrku hlavy. Pokud jí padá hlava dopředu, tak jí žádný polštářek nepomůže.

Jinak já jsem něco takového koupila dceři, když byla minimimino, a byl to teda totální nesmysl. Dneska bych to řešila asi jen v případě, že by si stěžovala, že ji bolí hlava, krk apod. To, že nám přijde, že něco musí být nepohodlné (viz mimina spící „na čtyřech“), ještě neznamená, že to fakt je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
29.8.16 07:36

@Slečna Ferka Nejezdí na podsedáku. Samozřejmě má autosedačku - Römer Kidfix SL. Bylo mi řečeno, že jak má dítko polštářek, tak si o něj opře hlavu a nepřepadává dopředu. :nevim: To přepadávání je hrozný a já ji nemůžu celou cestu držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102066
29.8.16 07:36

@Sára 1 My měli ten druhý typ pro mimino do vajíčka, zejména tedy, když se jezdilo někde v terénu a krásně to fixovalo hlavičku, ale se u staršího s tím zkušenost nemám, mají pultíkovky, takže spí položeni na pultíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
29.8.16 07:58

@Sára 1 My to řešíme složeným tenkým ručníkem - jakoby tím zmenšíme prostor mezi opěrkami a synovi do toho více zapadne hlavička a nekymácí se nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
29.8.16 08:03

@Akivasha A pomůže to před tím kymácením dopředu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.8.16 08:52

@Sára 1 A máš tu Kidfixu posunutou „naležato“? Ona jak se dá trochu polohovat, tak když sedák vysunu dopředu, tak dítě nepřepadává. A že tak spát umí - jednou mi takhle vytuhla v ZOO, a úplně mě to samotnou bolelo, jak tam byla zhroucená… no ale co už, jednou za čas na dvě hodiny, to není takovej horor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
29.8.16 09:30

@Slečna Ferka Nevím, jak naležato. Vždyť to jde posunout strašně maličko a nedrží to. :nevim: Vím, jak kolikrát bolí za krkem mě - a to mi stačí mnohem kratší doba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
29.8.16 10:58

@Sára 1 Jenže Ty už jsi stará :mrgreen: Děti jsou gumový…

Stěžuje si dcera, že ji bolí za krkem?

Jinak samozřejmě koupit to můžeš, ideálně v kamenném obchodě nebo osobním vyzvednutím, kde to hned do sedačky zkusíš, ale bála bych se, že to budou vyhozené peníze.

Já osobně jsem uvažovala spíš o tomto http://www.detskydum.cz/…-pas-465001/, jsou tu na to i pozitivní reakce v diskusích, ale naštěstí dcera s tím posunutým sedákem už padá jen na stranu, tak jsem to pořizovat nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
29.8.16 13:06
@Slečna Ferka píše:
@Sára 1 Jenže Ty už jsi stará :mrgreen: Děti jsou gumový…

Stěžuje si dcera, že ji bolí za krkem?

Jinak samozřejmě koupit to můžeš, ideálně v kamenném obchodě nebo osobním vyzvednutím, kde to hned do sedačky zkusíš, ale bála bych se, že to budou vyhozené peníze.

Já osobně jsem uvažovala spíš o tomto http://www.detskydum.cz/…-pas-465001/, jsou tu na to i pozitivní reakce v diskusích, ale naštěstí dcera s tím posunutým sedákem už padá jen na stranu, tak jsem to pořizovat nemusela.

To jsem se zasmála. Díky. :lol: Je to pravda.
Dcera si nestěžuje. Ale vždycky se strašně vyvrátí, takže to je dle mého i nebezpečné. Ten pás už jsem taky koupila, ale stejně padá dopředu. Dcera to ani nechce mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí